Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gerul pune stapanire pe Romania. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon-minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Antena3 Antena3,
Gerul pune stapanire pe Romania. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon-minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Vremea se raceste in urmatoarele saptamani, iar noaptea, in depresiuni, temperaturile pot cobori pana la -15 grade. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, lun. continuă pe Antena3

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Minima zilei si a sezonului, pana acum, de minus 13 grade Celsius, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc in jurul orei 04. In urmatoarele ore temperatura a crescut pana la minus 11 grade, iar in jurul orei 8. 00 a coborat la minus 12 grade Celsius. Scaderea de temperatura este semnificativa, avand in vedere ca minima inregistrata ieri dimineata in .

Cea mai scazuta temperatura a sezonului a fost inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperaturile au coborat pana la si sub limita gerului in toate localitatile judetului, astfel ca minus 11 grade Celsius s-au inregistrat la Joseni, minus 10 grade Celsius la Toplita, minus 9 grade la Odorheiu Secuiesc si minus 7 grade Celsius la Statia Meteo Bucin.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Petho Devay Ildiko de la Centrul Meteo regional Targu .

FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park sa realizeze cea mai mare pictura 3D din Romania.

Bancile cu cea mai buna reputatie.

ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD Societe Generale conduc in topul bancilor care se bucura de cea mai buna reputatie in Romania, conform studiului GfK de gestionare a reputatiei realizat cu ajutorul Reputation Management Model - RepMan. ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD Societe Generale sunt totodata si principala banca pentru 60% din populatia urbana. In opinia romanilor, banca cu cea mai buna reputatie trebuie sa fie orientata catre oameni, foarte .

Vasluienii au asistat la CEA MAI AMPLA parada militara din ultimii 25 de ani, cu un transportor blindat

Peste 6. 000 de persoane au participat, duminica, la Vaslui, la parada organizata de Ziua Nationala, cea mai ampla din ultimii 25 de ani, iar primarul orasului, Vasile Paval, a spus ca nu a avut bani sa ofere.

Topul bancilor cu cea mai buna reputatie:ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD (studiu GfK)

ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD Societe Generale conduc in topul bancilor care se bucura de cea mai buna reputatie in Romania, conform studiului GfK de gestionare a reputatiei realizat cu ajutorul Reputation Management Model - RepMan. ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD Societe Generale sunt totodata si principala banca pentru 60% din populatia urbana bancarizata.

Topul bancilor cu cea mai buna reputatie

ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si BRD Societe Generale conduc in topul bancilor care se bucura de cea mai buna reputatie in Romania, conform studiului GfK de gestionare a reputatiei realizat cu ajutorul Reputation Management Model - RepMan.

Cartea Recordurilor: O romanca, cea mai de succes tanara alpinista.

Alpinista romanca Crina Coco Popescu a intrat pentru a doua oara in Cartea Recordurilor, de aceasta data pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume. Odata cu recordul mondial pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume acordat de World Record Academy, Crina Popescu va primi si medalia de aur acordata de World Record Academy. Din cele peste 1. 200 de recorduri omologate anual, Academia acorda anual doar zece medalii de aur, potrivit Mediafax. Potrivit site-ului oficial al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )