Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerul si viscolul au facut o victima in judetul Vaslui. ...

România Liberă România Liberă,
Gerul si viscolul au facut o victima in judetul Vaslui. ...

Un barbat de 44 de ani din localitatea vasluiana Ciortolom a fost gasit inghetat azi dimineata de un localnic, chiar in fata unui magazin din sat. Victima gerului fusese vazuta in viata, ultima oara, aseara, de catre un vecin. Se pare ca victima fusese in vizita la cineva din sat, apoi a plecat seara spre casa, dar n-a mai ajuns, cazand rapus de frig in fata magazinului satesc. Din primele verificari, s-a constatat ca nu exista urme de violen64258;a pe corpul barbatului din care . continuă pe România Liberă

Al treilea deces inregistrat in judetul Vaslui, in ultimele 48 de ore

O femeie in varsta de 70 de ani, din satul Valea Oanei, comuna Ivanesti, a fost gasita moarta, duminica dupa-masa, de catre fiul ei. Trupul victimei a fost descoperit in spatele casei unei rude a acesteia, acoperit de un strat consistent de zapada. Acesta este al treilea deces inregistrat in judetul Vaslui, in ultimele 48 de ore.

Iarna grea a facut prima victima la Vaslui. O femeie a fost gasita moarta pe un drum de la marginea satului

Frigul si zapada cazuta in ultimele 24 de ore au facut o victima la Vaslui. O femeie in varsta de 56 de ani, din localitatea Frasinu, comuna Poienesti, a fost gasita fara suflare pe un drum izolat, situat la cativa zeci de metri de locuinta acesteia.

Vaslui: Barbat gasit mort de frig, pe un camp, dupa doua zile de cautari la care au participat peste 50 de oameni

Trupul unui barbat de 71 de ani a fost gasit, joi, inghetat de frig, in urma cautarilor intreprinse in ultimele doua zile de peste 50 de politisti, pompieri, jandarmi, politisti de frontiera si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )