Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce gest a facut Gina Pistol pentru copilul ei. Fanii s-au emotionat cand au vazut asta

Playtech Playtech,
Ce gest a facut Gina Pistol pentru copilul ei. Fanii s-au emotionat cand au vazut asta

Gina Pistol si Smiley se pregatesc intenst pentru viitorul bebelus. Deja s-au apucat sa amenajeze viitoare camera a micutei, iar Gina Pistol a mers la cumparaturi. Printre multele lucruri cumparate, Gina spune ca i-ar fi cumparat un prim cadou de bun venit micutei. Gina Pistol, o viitoare mamica fericita Fericita la culme, vedeta a decis . continuă pe Playtech

El e castigatorul Chefi la cutite? Gina Pistol, impresionata de povestea lui VIDEO

Cine ar putea sa fie castigatorul Chefi la cutite? Telespectatorii asteapta cu sufletul la gura deznodamantul sezonului. Toti concurentii care au trecut pragul platourilor de filmare au visat sa tina trofeul in mana, dar doar unul a plecat cu premiul acasa. Cine ar fi castigatorul Chefi la cutite? Gina Pistol s-a emotionat teribil la povestea .

Andra, o mama model. Ce a facut celebra artista pentru copiii sai

Andra si-a gasit timp si pentru cumparaturi. Cantareata a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan intr-un supermarket din Capitala, alaturi de soferul ei. Andra, surprinsa la cumparaturi. Celebra artista e o mama model Andra a fost surprinsa, miercuri dupa-amiaza, la cumparaturi, in Carrefour Market din incinta centrului comercial Baneasa Shopping City. Scopul? O sesiune de .

Edward Sanda si Cleopatra Stratan au facut anuntul mult asteptat de fanii lor

Fiica lui Pavel Stratan si Edward Sanda s-au hotarat sa nu se mai ascunda, ba mai mult, ei povestesc despre iubirea lor cu fiecare ocazie. Asadar, in aceasta vara tinerii artisti s-au logodit. Edward Sanda si Cleopatra Stratan au facut marele anunt Desi relatia celor doi a iesit la iveala abia la inceputul acestui an, .

Angajase o bona tanara pentru copilul lor, dar in curand parintii aveau sa afle un lucru cumplit. Ce-i facea, de fapt, tanara noaptea in pat baietelului de care trebuia sa aiba grija

Li s-a parut un lucru bun sa angajeze o tanara pentru baietelul lor de noua ani. Nicio clipa insa parintii nu banuiau ce avea sa se intample. intr-o zi, mama copilului a observat mai multe urme de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )