Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gest incredibil! Ce a facut o femeie din Bistrita dupa ce a gasit 2.000 de lei pe strada

Antena3 Antena3,
Gest incredibil! Ce a facut o femeie din Bistrita dupa ce a gasit 2.000 de lei pe strada

Un gest de admirat a fost facut de o femeie din Bistrita!. continuă pe Antena3

Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania

Anul 2019 a fost un an foarte bun pentru vanzarile de masini noi, in Romania. Reinmatricularile au avut cel mai bun an din istoria lor, iar importurile de masini second-hand s-au pastrat constante. Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania .

Ce a gasit o femeie din Bucuresti in conserva de rosii cumparata de la magazin. Tot facea galagie ceva, cand am taiat cutia... ce sa vezi... - FOTO

O femeie din Capitala a avut o surpriza mai putin placuta atunci cand a folosit o conserva cumparata de la magazin.

Fiica sa a scapat cu viata dintr-un accident cumplit. Decizia incredibila luata de o femeie din Rovinari: E un pact facut cu sotul meu!

Recunoscatoare ca fiica ei a scapat fara sechele dintr-un accident grav, o femeie din Rovinari a incheiat cu sotul ei un pact care ii permite sa-si dea tot salariul pentru cei care au nevoie de ajutor.

Oana Radu, in lacrimi. Ce dezvaluiri dureroase a facut despre fostul iubit, dupa moartea acestuia

Trecutul apropiat al Oanei Radu a fost presarat cu suspine, caci destinul a pus-o la finalul anului trecut in fata unui moment cumplit: moartea iubitului sau. Timpul s-a scurs, in viata ei a aparut un alt barbat, dar lacrimile tot curg. Cantareata a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu fostul iubit. Oana .

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

Iulia Albu si-a pus fanii in cap. Ce gest a facut in ziua in care Razvan Ciobanu ar fi implinit 44 de ani

Disparitia subita a creatorului de moda Razvan Ciobanu a fost coplesitoare pentru apropiatii sai. Multe intrebari, amintiri, reconstituiri. A urmat inmormantarea, care afost si scena pe care s-au schimbat replici dure intre Iulia Albu si Catalin Botezatu. S-a pus praful peste scandalul inceput atunci, insa, astazi, cand designerul ar fi implinit 44 de ani, stilista .

Barbat gasit mort intr-o padure din Prahova, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Un barbat de 76 de ani a murit, duminica, in padurea de pe raza comunei Filipestii de Padure, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul, informeaza IPJ Prahova.

VIDEO Real Madrid, noul lider din LaLiga dupa ce a invins-o pe Valladolid

Real Madrid a profitat de pasul gresit facut de Barcelona 0-2 cu Valencia) si a urcat pe prima pozitie in LaLiga. Echipa lui Zinedine Zidane s-a chinuit cu Valladolid, pe Estadio Jose Zorrilla, dar a reusit sa plece cu cele trei puncte dupa o victorie la limita, scor 1-0.

Demisii in bloc la spitalul din Bacau, dupa ce medicul care l-a tratat pe studentul intors din China a fost amendat pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati

Toti cei sapte medici de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Bacau si-au scris demisiile, miercuri, dupa ce doctorul care s-a ocupat de cazul studentului de 24 de ani, intors din China, suspectat ca este infectat cu coronavirus, a fost amendat de DSP pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati.

EXPLOZIE la o firma din Alba, dupa ce un barbat A TAIAT UN PROIECTIL: O persoana a murit pe loc

O explozie s-a produs marti dupa amiaza, in jurul orei 15:50, in localitatea Pianu de Jos, judetul Alba. O persoana a decedat si o alta a fost ranita, in urma unei explozii produse in curtea unei societa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )