Libnet.ro
UNICEF

15:15

GEST uimitor facut de Printul Charles in Romania! A baut RACHIU intr-un sat din Transilvania

B1 B1,
GEST uimitor facut de Printul Charles in Romania! A baut RACHIU intr-un sat din Transilvania

Printul Charles si-a continuat vacanta in Transilvania unde a vizitat sambata satul Valea Crisului. Cand mostenitorul coroanei britanice si-a facut aparitia, in sunet de fanfara pregatirile, incepute. continuă pe B1

Un nou FILM MUT de la Guvern: Imagini FARA SONOR de la intalnirea Vioricai Dancila cu Printul Charles(VIDEO)

Printul Charles s-a aflat miercuri in Romania, unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Viorica Dancila si cu membrii Casei Regale a Romaniei. La Palatul Victoria, mostenitorul.

Viorica Dancila, intalnire cu Printul Charles la Palatul Victoria: Premierul nu a stiut decat sa zambeasca in timp ce mostenitorul Coroanei Britanice vorbea (VIDEO)

Printul Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit, a efectuat miercuri o vizita in Romania. Acesta a fost intai primit de catre presedintele Klaus Iohannis, iar apoi s-a deplasat la Palatul Victoria unde a.

Presedintele Iohannis l-a primit pe Printul Charles la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit, miercuri dupa-amiaza, pe Printul Charles la Palatul Cotroceni. Ultima vizita a Printului Charles in Romania a fost la funeraliile Regelui Mihai.

Printul Charles a fost primitla Palatul Elisabeta

Update:Printul Charles a fost primit,la Palatul Elisabeta, de Custodele Coroanei Romane, Margareta si Principele Radu. Update:Printul Charles a fost primit, miercuri, la Cotroceni, de.

Printul Charles, primit de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni (FOTO, VIDEO)

Printul Charles a fost primit, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Este deja legendara afinitatea mostenitorului tronului britanic pentru meleagurile romanesti. Asa ca Charles.

Presedintele I.C.R., Liliana Turoiu, intrevedere cu Printul Charles: Pentru romani, biodiversitatea are si o dimensiune culturala si identitara

Printul Charles a fost prezent la Institutul Cultural Roman de la Londra, unde a vizitat expozitia vernisajuluiTransylvania Florilegium, care celebreaza unicitatea si extraordinara diversitate a patrimoniului.

Printul Charles a fost primit la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, in aceasta dupa-amiaza pe Printul Charles la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis il va primi pe Printul Charles la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice. Alteta Sa Regala va fi primit in holul de Onoare al Palatului Cotroceni.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )