Libnet.ro
UNICEF

01:05

GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita implicarea directa a ministrului de resort, Ramona Manescu, in vederea evitarii unui esec al privatizarii, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR si implicarea ministrului Transporturilor

Grup Feroviar Roman GFR) a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita implicarea directa a ministrului de resort, Ramona Manescu, in vederea evitarii unui esec al privatizarii, care pare iminent, avand in vedere neindeplinirea de catre vanzator a obligatiilor pe care si le-a asumat in acest proces, pana in prezent.

GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR Marfa.

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietar al Grup Feroviar Roman, companie ce a castigat licitatia pentru preluarea CFR Marfa, cere desecretizarea contractului de privatizare si ajutorul ministrului Transporturilor pentru rezolvarea situatiei. Stoica arata, intr-un comunicat, ca un eventual esec al tranzactiei se va datora, in exclusivitate, Comisiei de privatizare a CFR Marfa. Citeste si: VIDEO. Gruia Stoica: Avem banii si in niciun caz din surse ilegale. Ministrul Transporturilor: Statul .

GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR.

Grup Feroviar Roman GFR) a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita implicarea directa a ministrului de resort, Ramona Manescu, in vederea evitarii unui esec al privatizarii. In calitate de cumparator, Grup Feroviar Roman, care si-a indeplinit pana acum cu onestitate si la termen toate obligatiile care-i reveneau, considera ca atitudinea Comisiei de Privatizare a fost de natura a-i leza .

GFR cere DESECRETIZAREA contractului de privatizare a CFR

Grup Feroviar Roman GFR) a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita implicarea directa a ministrului de resort,.

Proprietarul GFR, Gruia Stoica, cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR Marfa

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman, a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita .

Manescu cere sefului comisiei de privatizare sa transmita luni un punct de vedere privind CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut secretarului de stat Cristian Ghibu, presedintele comisiei de privatizare a CFR Marfa, si consultantilor Deloitte si Musat si Asociatii sa transmita luni un punct de vedere privind evolutia, momentul.

Proprietarul GFR, Gruia Stoica, va da statul in judecata daca termenul de plata pentru CFR Marfa nu va fi amanat

Proprietarul Grup Feroviar Roman, Gruia Stoica , a declarat ca va da statul in judecata daca termenul de plata pentru CFR Marfa nu va fi amanat. Conform omului de afaceri, contractul de privatizare a companiei.

Grampet despre privatizarea CFR Marfa: Vanzatorul se ascunde in spatele avizului Concurentei

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, acuza Comisia de privatizare a SNTFM Marfa ca se ascunde in spatele avizului Consiliului Concurentei deoarece nu si-a indeplinit obligatiile si ca urmare, privatizarea CFR Marfa.

CFR Marfa- Cronica unei privatizari incalcite

Despre privatizarea CFR Marfa se vorbeste de cel putin cinci ani. Prin primavara lui 2008, Ministerul Transporturilor anunta ca a finalizat strategia de privatizare a CFR Marfa si ca spera sa obtina cel putin un miliard de euro in urma vanzarii companiei. De atunci s-a tot vorbit despre posibila privatizare a CFR Marfa si tot de atunci s-a zvonit ca cel care doreste cu orice pret sa o cumpere este Gruia Stoica. De aceea, nu a surprins pe nimeni faptul ca GFR a fost declarat castigatorul licitatiei din vara. Nu a oferit 1 miliard de euro cat spera in urma cu cativa ani Ministerul Transporturilor sa obtina, ci doar 202 milioane de euro, in conditiile stergerii datoriilor. Pana pe 20 iunie, ziua adjudecarii, totul a mers ca uns pentru Gruia Stoica, nimic nu parea sa-l opreasca sa devina proprietarul unei companii cu bunuri vagoane, locomotive, terenuri, cladiri) de sute de milioane de euro. Si totusi.

Ministrul Transporturilor cere sefului comisiei de privatizare sa transmita luni un punct de vedere privind CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut secretarului de stat Cristian Ghibu, presedintele comisiei de privatizare a CFR Marfa, si consultantilor Deloitte si Musat si Asociatii sa transmita luni un punct de vedere privind evolutia, momentul si pasii urmatori in aceasta privatizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )