Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important

B1 B1,
Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important

Co-presedintele PNL Arad Gheorghe Falca a declarat luni ca dincolo de scandalul stenogramelor din vechiul PNL, important este proiectul politic al Partidului National Liberal. Este un moment peste care noi trebuie. continuă pe B1

Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important (VIDEO)

Co-presedintele PNL Arad Gheorghe Falca a declarat luni ca dincolo de scandalul stenogramelor din vechiul PNL, important este proiectul politic al Partidului National Liberal. Este un moment peste care noi trebuie.

Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL: Colegii mei sa inteleaga ca incepand de anul trecut suntem impreuna, si la bine si la greu, nu doar pentru o etapa, ci pana la capat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, in contextul stenogramelor aparute in presa conform carora Teodor Atanasiu ar fi declarat cain prezentliberaliinu mai au nevoie de PDL-isti si ca.

Teodor Atanasiu, explicatii dupa stenogramele din vechiul PNL: Declaratiile au fost scoase din context. Daca vom face un guvern maine, premierul va fi Catalin Predoiu (VIDEO)

Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat luni ca declaratiile aparute in spatiul public, referitoare la fuziunea vechiului PNL cu PDL, ca afirmatiile respective au fost facute intr-un spatiu privat si.

Teodor Atanasiu despre stenogramele in care ii asigura pe colegii din vechiul PNL ca Predoiu (PDL) nu va fi premier: A fost o discutie privata rastalmacita, lipseste contextul. Vasile Blaga: Nu mi-a facut nicio placere sa citesc stenograma respectiva

Teodor Atanasiu, vicepresedinte PNL, a spus luni ca recunoaste veridicitatea declaratiilor sale de la o sedinta din Bistrita cu liderii locali ai vechiului PNL, declaratii publicate de stiripesurse. ro, dar a spus ca declaratiile au fost scoase din context. A fost o discutie privata rastalmacita, a spus Atanasiu, cel care in sedinta cu liberalii le spusese ca Predoiu PDL) nu va fi pus niciodata premier de marele PNL.

Stenograme din vechiul PNL: Ne-am tinut de nas si am fuzionat. Nu vor primi premierul!

Vechii liberali nu sunt nici acum impacati cu ideea mariajului cu cei de la PDL. Au recunoscut-o intr-o sedinta, desfasurata acum cateva zile. Liderii nu s-au sfiit sa recunoasca ca au facut fuziunea cu.

Catalin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Basescu-Udrea va fi mai puternica, iar gruparea PDL din noul PNL este tinta

Catalin Striblea a scris pe blogul personal cateva observatii in legatura cu iesirea Elenei Udrea din arestul preventiv. Elena Udrea este inca moale. Vocea i s-a schimbat usor, semn ca cele 73 de zile.

Stenograme PNL. Gheorghe Falca: inregistrarile vor fi discutate in interiorul PNL

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca a declarat, luni, ca problema stenogramelor discutiilor in care lideri ai vechiului PNL exprima critici la adresa partenerilor din fostul PDL, va fi discutata in interiorul partidului, informeaza Mediafax.

Vasile Blaga, despre stenogramele sedintei de la Bistrita: Nu mi-a facut nicio placere sa le citesc. Trebuie sa trecem peste acest moment

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca nu i-a facut nicio placere sa vada stenogramele sedintei pe care a avut-o Teodor Atanasiu cu lideri din fostul PNL la Bistrita, potrivit carora Atanasiu a spus ca Blaga ne tine vulnerabili si a acuzat ca fostul lider PDL nu e in stare sa aduca un senator.

Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

ACTUALIZARE 17:25 Cancelarul german Angela Merkel a discutat cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova, despre criza din Ucraina si despre greselile trecutului care nu trebuie repetate, referindu-se la pierderile de vieti omenesti din timpul Celui de-a Al Doilea Razboi Mondial, transmite DPA.

Fostii PDL-isti reactioneaza la afirmatiile lui Atanasiu. Gheorghe Falca: Atanasiu s-a compromis definitv

Vechiul PDL a reactionat la stenogramele aparute ieri, in care vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a anuntat ca vechii liberali trebuie sa scape de fostii democrat-liberali, transmite Stiri pe surse. Gheorghe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )