Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat. El se afla in arest preventiv in dosarul Microsoft. Avocatii acestuia cer insa arest la. continuă pe B1

Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Actualizare 11:24 Gheorghe Stefan zis Pinalti), primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost, de asemenea, adus la DNA, pentru audieri, in dosarele in care este vizata Elena Udrea, transmite astazi presa.

Alin Cocos, adus la DNA pentru audieri in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat marti in aceeasi cauza.

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost dus, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Acesta se afla in arest preventiv de la sfarsitul lunii octombrie, iar astazi a fost si la Curtea Suprema unde a cerut cercetarea sa in arest la domiciliu invocand cauze medicale.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

Elena Udrea merge la DNA pentru audieri in denuntul facut impotriva generalului Florian Coldea

Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis dispunerea masurii de arest la domiciliu. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena.

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stefan este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Mama mea nu a fost chemata la DNA pentru audieri. Firmele cumnatului meu nu au avut contracte cu Guvernul

Victor Ponta a declarat, vineri, ca mama sa, Cornelia Naum, nu a fost chemata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la audieri in dosarul in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui. Este o mizerie ordinara, a subliniat premierul.

Udrea, citata la DNA, pentru lamuriri privind denuntul impotriva lui Coldea

Elena Udrea a fost citata la DNA pentru astazi, la ora 9:30, ca sa ofere lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, a anuntat, ieri, Marius Striblea, avocatul fostului ministru, dupa ce Udrea a iesit din arest, scriu surse din presa.

Alin Cocos, adus la Directia Nationala Anticoruptie pentru audieri

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii. El a fost arestat, alaturi de Adriean Videanu, Dorin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )