Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gheorghe Stefan ar putea fi RETINUT. Cocos este urmarit penal in Dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan ar putea fi RETINUT. Cocos este urmarit penal in Dosarul Microsoft

UPDATE: Gheorghe Stefan a fost adus la DNA, iar surse din interiorul anchetei spun ca lucrurile ar putea lua o turnura nefavorabila pentru Gheorghe Stefan, acesta putand fi retinut. UPDATE:Fostul ministru al. continuă pe Antena3

Un cetatean olandez este urmarit penal pentru ca ar fi dat mita unor functionari din Ministerul Sanatatii

Un olandez este urmarit penal pentru ca ar fi dat, prin intermediari, bani si excursii unor functionari din Ministerul Sanatatii, informeaza Mediafax. Olandezul dadea mita pentru ca firma sa sa fie.

DNA: Cetatean olandez, urmarit penal pentru complicitate la dare de mita unor functionari de la Ministerul Sanatatii, pentru ca firma sa sa castige licitatii

Un cetatean olandez este urmarit penal de procurorii anticoruptie, aflandu-se sub control judiciar, pentru ca ar fi dat, prin intermediari, bani si excursii unor functionari din Ministerul Sanatatii, pentru ca firma sa sa fie favorizata la licitatiile publice organizate de minister pentru atribuirea unor contracte in cadrul unui proiect cofinantat de Banca Mondiala si BEI, anunta DNA intr-un comunicat.

UPDATE: DNA l-ar putea retine pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Ora 12. 43: Avocatul lui Gheorghe Stefan a declarat ca DNA i-a informatii pe reprezentantii liderului politic ca e posibila retinerea lui Gheorghe Stefan.

VIDEO UPDATE DNA l-ar putea retine pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Ora 12. 43: Avocatul lui Gheorghe Stefan a declarat ca DNA i-a informat pe reprezentantii liderului politic ca e posibila retinerea lui Gheorghe Stefan.

UPDATE. Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae-NIRO, retinuti de DNA in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan- Pinalti isi astepta randul, tarziu, in noapte.

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost adusi, luni dimineata, la DNA pentru a fi audiati in dosarul licentelor Microsoft. Surse judiciare sustin ca Nicolae Dumitru, Dorin Cocos si Gheorghe Stefan au fost retinuti deja pentru spalare de bani si trafic de influenta.

UPDATE. Dorin Cocos si Gabriel Sandu, retinuti de DNA in dosarul Microsoft. Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan, audiati

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost adusi, luni dimineata, la DNA pentru a fi audiati in dosarul licentelor Microsoft. Surse judiciare sustin ca Nicolae Dumitru, Dorin Cocos si Gheorghe Stefan au fost retinuti deja pentru spalare de bani si trafic de influenta.

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti, adus cu mandat la DNA

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Stirea se actualizeaza.

Avocatul lui Gheorghe Stefan: Este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Ar putea fi retinut (VIDEO)

Gheorghe Stefan este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, a anuntat, luni, avocatul acestuia, CatalinDancu. Potrivit avocatului, Stefan este acuzat de transferarea a patru milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )