Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de serviciile secrete

B1 B1,
Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de serviciile secrete

Gheorghe Stelian, zis Stelu, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de serviciile secrete, sustin jurnalistii de la Cancan. Acestia au publicat mai multe poze in. continuă pe B1

Deputatul UDMR Marko Attila, vizat in dosarul in care Alina Bica a fost retinuta

Deputatul UDMRMarko Attila este vizat in dosarul in care sefa DIICOTAlina Bica a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de abuz in serviciu, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Cine e Stelian Gheorghe, omul de afaceri implicat in dosarul retrocedarilor cu Alina Bica

Pentru prima oara in istoria Romaniei, seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) este arestat de procurorii anti-coruptie, in timp ce este in functie. Seful arestat este procurorul Alina Bica, iar motivul: o despagubire ilegala pe care i-ar fi acordat-o omului de afaceri Gheorghe Stelian in 2011, pe cand Bica era la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Cine este insa Gheorghe Stelian? Citeste in articol de ce i se spune acestuia 'Stelu sageata lui Dorin Cocos', cum a fost convocat in sedinta de urgenta de Truica dupa arestarea lui Cocos in dosarul Microsoft, cum i-a vandut Elenei Udrea pe care aceasta era ministru un teren care i-a provocat insomnii, cum a cumparat hotelul Mamaia si terenul de sub Circul de Stat Globus.

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv in dosarul despagubirii de la ANRP

Sefa DIICOT, Alina Bica, a primit mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, sambata dimineata, de la instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

Dosarul anului: Alina Bica, sefa DIICOT, retinuta de DNA

Alina Bica, procurorul sef al DIICOT, a fost audiata joi seara la DNA pentru ca ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, in 2011, despagubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitala care a.

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea.

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea.

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost ARESTATA in dosarul despagubirii de la ANRP

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren.

Surse: Sefa DIICOT, Alina Bica, chemata la DNA pentru audieri

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost chemata la DNA pentur audieri, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. inca nu se cunoaste motivul pentru care Alina Bica a fost chemata la sediulDirectiei Nationale.

EXCLUSIV. Alina Bica a fost retinuta de DNA

Potrivit unor surse, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, ar fi fost astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Dosarul Alina Bica: Deputatul Marko Attila, urmarit penal; Gheorghe Stelian, sub control judiciar

Deputatul UDMR Marko Attila este urmarit penal pentru abuz in serviciu in dosarul sefei DIICOT Alina Bica, expertul evaluator Emil Nutiu, acuzat de aceeasi infractiune, a fost retinut, iar omul de afaceri Gheorghe Stelian este cercetat sub control.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )