Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gica Hagi, Dan Petrescu, Geolgau si Craciunescu, alaturi de Gica Popescu, la inmormantarea tatalui

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, Dan Petrescu, Geolgau si Craciunescu, alaturi de Gica Popescu, la inmormantarea tatalui

Fostul international Gica Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. El a parasit Penitenciarul Rahova, joi dimineata, in jurul orei 4. 30, dupa ce comisia speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii. continuă pe Adevărul

Gica Hagi, Dan Petrescu, Prodan si Craciunescu, alaturi de Gica Popescu, la inmormantarea tatalui

Fostul international Gica Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. El a parasit Penitenciarul Rahova, joi dimineata, in jurul orei 4. 30, dupa ce comisia speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii.

Dan Petrescu va antrena tot in Rusia, dupa despartirea de Dinamo Moscova. Bursucul va avea un salariu regesc

La doar o luna dupa ce a plecat de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu si-a gasit deja echipa noua. Din sezonul viitor, tehnicianul roman o va pregati pe rivala lui Dinamo, Spartak Moscova, cu care a definitivat deja negocierile.

Presa rusa: Dan Petrescu s-a inteles cu Spartak Moscova

Dan Petrescu este la un pas sa devina noul antrenor al echipei Spartak Moscova, informeaza presa rusa. Conform Sovetski Sport, Bursucul s-ar fi inteles cu oficialii gruparii din Moscova.

Dan Petrescu si-a dat acordul pentru a pregati o forta a Rusiei

Presa moscovita de miercuri anunta ca antrenorul Dan Petrescu are mari sanse sa revina din vara in campionatul Rusiei la una dintre cele mai puternice echipe din capitala.

Dan Petrescu ar fi acceptat sa antreneze Spartak Moscova

Spartak Moscova isi cauta antrenor, iar romanulDan Petrescu ar fi acceptat sa antreneze echipa, scrie Sovetski Sport. Petrescu s-ar fi intalnit cu oficialii clubului si ar fi acceptat sa preia banca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )