Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gicu Grozav aduce calificarea Petrolului in playoff-ul Europa League

Online Sport Online Sport,
Gicu Grozav aduce calificarea Petrolului in playoff-ul Europa League

Petrolul a pus capat unei saptamani perfecte a echipelor romanesti in preliminariile cupelor europene, invingand la limita, scor 2-1, la Arnhem, multumita unei executii de exceptie a lui Gicu Grozav, in minutele de prelungire. continuă pe Online Sport

Vitesse - Petrolul 1-2/ Grozav aduce calificarea la ultima faza

Petrolul s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League dupa ce a invins, scor 2-1, pe Vitesse, in Olanda. Golul victoriei a fost marcat de Gheorghe Grozav la ultima faza a disputei.

Steaua, calificata in playoff-ul grupelor Champions League. Cu cine pot juca ros-albastrii

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1 / Steaua a profitat de rezultatul obtinut in turul din Georgia 0-2) si s-a multumit cu un egal acasa, rezultat care i-a garantat calificarea in playoff-ul grupelor Champions League. Tragerile la sorti vor avea loc vineri, la Casa Fotbalului European, incepand cu ora 12. 45 Champions League) si 14. 00 Europa League).

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1. Reactiile partidei care califica Steaua in playoff-ul Champions League

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1 / Steaua a incheiat meciul decisiv pentru calificarea in playoff-ul grupelor Champions League cu o remiza.

Steaua intra in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1, mansa retur a confruntarii cu Dinamo Tbilisi, calificandu-se in playoff-ul Ligii Campionilor, multumita victoriei obtinute in urma cu o saptamana in Georgia. Iasmin Latovlevici a deschis scorul in minutul 6, gruzinii egaland in debutul partii secunde, in urma unei erori de marcaj a lui Florin Gardos, introdus la pauza de Reghecampf. Tragerea la sorti pentru playoff are loc vineri de la ora 13:00, live text pe onlinesport. ro. Indiferent de rezultatul din playoff, Steaua are asigurata primavara europeana in grupele Ligii Europa.

Cosmin Contra mizeaza diseara pe un gol al ratangiului petrolistilor, Gicu Grozav

Petrolul isi joaca astazi in Olanda sansa de a prinde play-offul Ligii Europa, in fata unui adversar dintr-un campionat puternic, iar antrenorul Cosmin Contra crede ca internationalul roman isi poate spala pacatele cu un gol in poarta olandezilor.

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1. Toate reactiile dupa meci. Laurentiu Reghecampf: Sunt foarte suparat, vreau sa uit acest meci. Am dormit pe teren!

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1 / Steaua a incheiat meciul decisiv pentru calificarea in playoff-ul grupelor Champions League cu o remiza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )