Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru ca nu aparea la televizor. Asta e tot farmecul

B1 B1,
Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru ca nu aparea la televizor. Asta e tot farmecul

Patronul Stelei, George Becali, a comentat victoria Sahtior Donetk in fata Chelsea Londra in actualul sezon al Ligii Campionilor, partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea ucrainienilor. Becali a spus. continuă pe B1

Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru nu are farmec

Patronul Stelei, George Becali, a comentat victoria Sahtior Donetk in fata Chelsea Londra in actualul sezon al Ligii Campionilor, partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea ucrainienilor. Becali a.

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca alegatorii liberali sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea. Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat un om sincer.

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca alegatorii liberali sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea, potrivit Mediafax. Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat un om sincer. Chiar daca nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, il considera sincer. Asta e perceptia, a explicat liderul PNL, .

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara la TVR1, ca alegatorii liberali sunt persoane care inteleg ca partidul si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin.

Gigi Becali cauta un atacant dupa 0-0 cu Pandurii

Desi s-a declarat multumit de punctul obtinut de Steaua la Targu Jiu cu Pandurii, patronul Stelei Gigi Becali a spus dupa meci ca echipa sa are nevoie de un atacant de rasa. Latifundiarul din Pipera nu s-a ferit sa critice mai multi jucatori din lotul Stelei.

Primarul din Baia Mare, liberalul Catalin Chereches: in majoritatea judetelor, cu ocazia formarii listelor, s-au strecurat mici Gigi Becali

Primarul din Baia Mare, liberalul CatalinChereches, a declarat ca se opune clar impotriva nominalizariii europarlamentarului George Becali pe listele PNL sauUSLpentru alegerile parlamentare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2607 seconds )