Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali a dat lovitura in instanta, dupa sase ani

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a dat lovitura in instanta, dupa sase ani

Dupa sase ani de procese, Gigi Becali a dat lovitura in instanta. FInantatorul Stelei a castigat procesul pentru un teren pe care statul i l-a luat pentru construirea Pasajului Pipera. Latifundiarul. continuă pe Antena3

Gigi Becali, aproape de a primi circa un milion de euro de la stat, dupa ce a castigat procesul impotriva Primariei Capitalei: N-au vrut sa plateasca jumatate din bani, acum sa-mi plateasca dublu! (VIDEO)

Gigi Becali e foarte aproape de a primi aproximativ un milion de euro de la statul roman. Afaceristul a castigat procesul prin care cere despagubirile pentru un teren care i-a apartinut si pe care.

Gigi Becali anunta patru transferuri spectaculoase pentru iarna

Nemultumit de jocul echipei sale in anumite compartimente, patronul Gigi Becali a anuntat sambata ca pregateste patru mutari spectaculoase la Steaua in perioada de iarna.

Lucrare sau lucratura diavolului?: Gigi Becali a ramas fara un dinte in timp ce vorbea cu reporterii (FOTO)

La intrarea pe stadion inainte de meciul Steaua - CFR Cluj, Gigi Becali s-a oprit pentru a da declaratii reporterilor. Acesta a avut un comportament ciudat in timp ce raspundea.

Scrisoare catre Obama. Un copil de sase ani din SUA s-a oferit sa-l primeasca la el acasa de Omran, baietelul sirian care a devenit simbolul tragediei din Siria (VIDEO)

Un baietel de sase ani din Statele Unite a dat o lectie de generozitate si dragoste intregii lumi. Alex i-a trimis o scrisoare presedintelui Barack Obama, in care s-a oferit sa il primeasca.

Inna a dat lovitura: Cantareata a ajuns sa castige mai multi bani decat Madonna, Justin Timberlake sau Kanye West (VIDEO)

Inna a dat lovitura. Cantareata care s-a bucurat de un succes urias si dincolo de granitele Romaniei, sparge inclusiv topurile incasarilor din lumea muzicii. Inna a ajuns sa castige mai mu.

Credea ca a adus pe lume doua fetite gemene. Dupa 12 ani a fost socata sa afle ca exista o diferenta majora intre ele - VIDEO

Pe cand fetele aveau 12 ani, Peggy a gasit-o pe una dintre fete zacand pe podeaua din baie. Nu putea sa deschida ochii si pronunta cuvinte fara sens iar capul o durea ingrozitor. Au dus-o de urgenta de spitalul din.

A vazut-o pe Facebook si s-a indragostit. Dupa cinci ani, au murit amandoi, la cateva zile distanta. Pe patul de moarte, el a...

Povestea a doi tineri din SUA, bolnavi de fibroza chistica, a impresionat intreaga lume. Cei doi tineri casatoriti au murit la numai cateva zile unul de celalalt. Katie Prager, 26 de ani, a murit joi.

VIDEO Toulouse - PSG 2-0/ Campioana Frantei, invinsa dupa 7 ani de Toulouse in Ligue 1

PSG a inregistrat a doua infrangere din actuala editie a campionatului, fiind invinsa cu 2-0 de Toulouse, intr-o partida din etapa cu numarul sapte din Ligue 1. In startul reprizei secunde, Aurier a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat, iar Yann Bodiger 48') a deschis scorul din penalty. Durmaz 79') a inchis tabela dupa o gafa uriasa a lui Thiago Motta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )