Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gigi Becali face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber

Antena3 Antena3,
Gigi Becali face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber

Cine credea ca a apus Steaua norocului pentru Gigi Becali, odata ce a fost inchis, s-a inselat. Afacerile-i merg struna. Milionarul face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber. Numai ech. continuă pe Antena3

Gigi Becali executat de Fisc. Fosta uzina de armament de la Dragasani, pusa din nou in vanzare

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani, proprietate ce apartine lui Gigi Becali. Omul de afaceri a cumparat-o acum zece ani si a promis ca face investitii ca sa o transforme in fabrica de conserve.

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani ce ii apartine lui Gigi Becali

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani, proprietate ce apartine lui Gigi Becali care a achizitionat-o in urma cu 10 ani si a promis ca face investitii ca sa o transforme in.

Gigi Becali, executat silit de Fisc pentru uzina de armament de la Dragasani

Fosta uzina de armament de la Dragasani, care a fost cumparata acum 10 ani de omulde afaceri Gigi Becali, este scoasa la vanzare de Fisc. Statul l-a dat in judecata pe Becali pentru ca nu a facut investitiile promise, mai exact transformarea ei in fabrica de conserve, relateaza Digi24.

impuscaturi intr-un liceu din SUA. Autorul atacului a fost ucis, mai multi elevi sunt raniti

Mai multi elevi au fost raniti, marti, dupa ce un individ a deschis focul intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon), informeaza CNN. Potrivit CNN, focurile de arma au fost auzite in.

Furtuna la Cluj: Doua masini avariate si mai multi copaci doborati

Mai multi copaci si un stalp au fost doborati de vant la Cluj-Napoca, iar doua masini au fost avariate, duminica seara, in urma unei furtuni puternice, relateaza Mediafax.

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

Faze Tari: Coincidenta sau mana destinului? Doi soti au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit; Uite cum se apara londonezii de boschetari; Ireal! Acestea sunt cele mai mari buze din lume

Pornostudenta a terminat sefa de promotie. E inteligenta, frumoasa si joaca in filme pentru adulti! Tasha Reign, de 25 de ani, a absolvit cu brio Facultatea. Cel mai batran barbat din lume a murit! Avea 111 ani!Alexander Imich, expert in stiinte paranormale, a murit la varsta de 111 ani. Era cel mai batran.

Cel mai batran barbat din lume A MURIT la 111 ani

Alexander Imich, imigrant polonez recunoscut ca cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, in Manhattan, la 111 ani. La ultimul recensamant din luna aprilie, existau 66 de femei mai batrane decat Imich,.

Alexander Imich, cel mai batran barbat din lume, a murit la varsta de 111 ani

Alexander Imich, un expert in stiinte paranormale care devenise in aprilie cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, la New York la varsta de 111 ani, informeaza Daily Mail. Nascut pe 4 februarie 1903.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )