Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali le-a construit casele oamenilor din Rast. Localnicii ii cer acum lui Traian Basescu sa il gratieze

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali le-a construit casele oamenilor din Rast. Localnicii ii cer acum lui Traian Basescu sa il gratieze

Satul Rast din judetul Dolj a ajuns celebru pentru ca a fost ras de ape in anul 2006. Gigi Becali a fost primul politician care a mers in zona si a construit aproximativ 50 de case. continuă pe Adevărul

UPDATE Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera si a promis ca se va prezenta la arest in cursul serii. Giovani Becali: S-a predat, nu mai e aici

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera si a promis ca se va prezenta la arest in cursul serii

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov si ulterior a ajuns in arestul politiei Bucuresti/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov.

UPDATE Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei.

Cine va fi colegul de celula al lui Gigi Becali? Vezi in cat timp ar putea iesi din inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar luni seara deputatul independent s-a prezentat in arest, fiind transferat in Penitenciarul Rahova. Patronul Stelei va.

Gigi Becali asteapta verdictul. Se roaga lui Dumnezeu din Bucuresti, nu din Israel

Gigi Becali asteapta din clipa in clipa un verdict in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN. in acest moment el se afla la biroul sau de la Palatul Parlamentului. Procurorii il acuza ca a prejudicat statul.

Oamenii ajutati de Gigi Becali se roaga pentru Razboinicul Luminii si vor sa-i intoarca omenia

E valea plangerii la Vadu Rosca, in Vrancea, acolo unde Gigi Becali a construit un sat intreg de sinistrati dupa inundatii. Oamenii plang, se roaga pentru Razboinicul Luminii si vor sa-i intoarca.

Sebastian Lazaroiu, despre o eventuala gratiere a lui Gigi Becali: E dreptul oricarei persoane condamnate sa ceara, dar nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat la RFI ca procedura gratierii este una complicat, dupa ce deputatul Gigi Becali a spus ca nu exclude o cerere de gratiere catre presedintele Traian Basescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )