Libnet.ro
UNICEF

08:16

Gigi Becali n-a oferit declaratii dupa infrangerea Stelei cu Petrolul

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali n-a oferit declaratii dupa infrangerea Stelei cu Petrolul

Spre deosebire de alte dati cand era foarte vocal, Gigi Becali nu a oferit nicio declaratie dupa prima partida a Stelei jucata dupa eliberarea sa din inchisoare. continuă pe Online Sport

Gigi Becali ar putea renunta la Steaua ca sa se duca alaturi de Gica Hagi la Viitorul

Dupa ce si-a recuperat toti banii investiti in echipa Steaua, Gigi Becali, proaspat iesit din inchisoare, ar fi pe cale sa schimbe echipa, fiind tentant sa-l ajute financiar pe Gica Hagi la Viitorul, scrie.

Gigi Becali a plecat din tara

Patronul Stelei, Gigi Becali, a parasit Romania la doar trei zile dupa ce a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba.

Gigi Becali a plecat la Muntele Athos ca sa roage alaturi de fratii lui, calugarii

La trei zile de la eliberarea din penitenciar, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a plecat la Muntele Athos. La plecare, Becali a spus ca acolo sunt fratii lui, calugarii si ca se va ruga pentru Romania si.

Gigi Becali a venit la meci! Cum s-a comportat patronul la Steaua - Petrolul si ce a spus: La fotbal decat dau bani

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, eliberat conditionat saptamana trecuta din Penitenciarul Poarta Alba, a venit la meciul dintre echipa pregatita de Constantin Galca si formatia Petrolul Ploiesti.

Gigi Becali ar putea renunta la Steaua pentru o alta echipa din Liga 1

Cu toti banii investiti la Steaua deja recuperati, Gigi Becali n-ar mai avea foarte multe motive sa ramana la echipa din Ghencea.

Gigi Becali a plecat in pelerinaj la Muntele Athos, urmand sa se intoarca de Paste

La trei zile de la eliberarea din peninteciarul Poarta Alba, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a plecat luni intr-un pelerinaj la Muntele Athos, urmand sa se intoarca de Paste. Potrivit Mediafax, la plecare,.

Eliberat din inchisoare, Gigi Becali a plecat din tara: Ma duc la fratii mei, la calugari. Pentru cine se va ruga

La trei zile dupa ce a fost eliberat conditionat, latifundiarul a plecat din Romania, urmand sa petreaca mai multe zile la Muntele Athos.

L-a corupt Gigi Becali pe Teixeira? Daca aveau ceva de ascuns nu se vedeau la mall!

Marcelo Cipriano, agentul lui Filipe Teixeira, jura ca intalnirea jucatorului cu Becali a fost intamplatoare si spune ca sunt sanse mici ca acesta sa ajunga din vara la Steaua.

George Copos, primele declaratii dupa iesirea din inchisoare: Am facut doua mari greseli in viata

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, a fost eliberat conditionat, marti, din inchisoare ca dupa ce si-a ispasit o treime din pedeapsa primita in urma cumularii din Dosarul Transferurilor si Loteria I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )