Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gigi Becali a pastrat secretul o viata intreaga. Cine este, de fapt, sotia lui (FOTO)

B1 B1,
Gigi Becali a pastrat secretul o viata intreaga. Cine este, de fapt, sotia lui (FOTO)

Gigi Becali este cunoscut la fiind un bun crestin, dar si un familist convins care merge saptamanal la biserica. Omul de afaceri o are alaturi de el pe sotia lui, Luminita care este cu 12 ani mai. continuă pe B1

Gigi Becali a pastrat secretul o viata intreaga. Cine este, de fapt, sotia lui

Gigi Becali este cunoscut la fiind un bun crestin, dar si un familist convins care merge saptamanal la biserica. Omul de afaceri o are alaturi de el pe sotia lui, Luminita care este cu 12 ani mai.

Secretul pastrat de Gigi Becali o viata intreaga. Cine este, de fapt, sotia lui

Gigi Becali este cunoscut ca fiind un bun crestin, dar si un familist convins care merge saptamanal la biserica. Omul de afaceri o are alaturi de el pe sotia lui, Luminita care este cu 12 ani mai.

Reactia lui Gigi Becali, dupa ce a aflat cu cine va juca FCSB in Europa League: Pregatiti-va pentru primavara

Dupa ce a fost eliminata clar de Sporting Lisabono din preliminariile Champions League, Steaua a avut noroc la tragerea la sorti pentru grupele Europa League. Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat foarte.

Neuronul stingher: Fotbalistul Florinel Coman a urmat un tratament babesc pentru varice: A pus lipitori si i-au tras 2 kg de sange-Gigi Becali

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat, miercuri, ca forma slaba aratata de Florinel Coman in primele meciuri din acest sezon este cauzata de anemie. Fotbalistul transferat de la Viitorul a urmat un tratament babesc, cu lipitori, pentru varice, a dezvaluit omul de afaceri. Evident, Becali sustine ca a fost mana lui Dumnezeu cu lipitorile ca sa-l cumpere el ieftin.

Gigi Becali a scos din buzunar peste 70.000 de euro intr-o zi

Gigi Becali e din cale afara de darnic, cu atat mai mult atunci cand este vorba de unul dintre sportivii din clubul sau. Ei bine, Gigi Becali nu s-a uitat la bani, atunci cand a aflat ca Ovidiu.

VIDEO UPDATE Sindicat din Administratia Penitenciarelor: Liberarea conditionata a lui Gigi Becali ar trebui revocata pentru ca a amenintat-o pe directoarea de la Jilava / Becali:Jucam table cu ea in puscarie. Eram idiot sa o amenint prin mesaje

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor afirma ca liberarea conditionata a lui Gigi Becali ar trebui revocata pentru ca acesta l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava. 20 Gigi Becali a declarat la Antena 3 ca nu a amenintat-o pe directoarea de la Jilava. Jucam table cu ea in puscarie. Eram idiot sa o amenint prin mesaje, sa las probe?, a spus el.

Gigi Becali risca sa se intoarca dupa gratii: Sindicalistii de la Administratia Nationala a Penitenciarelor cer revocarea eliberarii conditionate

Gigi Becali, in pericol sa se intoarca dupa gratii. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor solicita revocarea eliberarii conditionate a lui Gigi Becali pentru.

Gigi Becali risca sa se intoarca dupa gratii: Sindicalistii de la Administratia Nationala a Penitenciarelor cer revocarea eliberarii conditionate(VIDEO)

Gigi Becali, in pericol sa se intoarca dupa gratii. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor solicita revocarea eliberarii conditionate a lui Gigi Becali pentru.

Amenintarile care il pot iNFUNDA pe Gigi Becali: Poate ii bate Dumnezeu de-i duce prin spitale Nu se poate decat ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca sa stie de frica!

Probleme pentru Gigi Becali!Un jurnalist a facut o plangere pentru amenintare pe numele patronului FCSB, fapta prevazuta de Codul Penal, iar aceasta a fost depusa la Parchetul de pe langa.

Detinutul Gigi Becali juca table cu directoarea de la Jilava

Sindicalistii si sefii din Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt in conflict deschis cu Gigi Becali. Motivul ar fi o permisie refuzata varului acestuia, Victor Becali, urmata de amenintari. Scandalul s-a lasat cu plangeri penale, dezvaluiri si jigniri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )