Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Gigi Becali va fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba, spun surse din penitenciar. Acolo se fac pregatiri deja. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte peresecutat la Jilava, si de colegii d. continuă pe Antena3

UPDATE: Gigi Becali ar putea fi transferat de la Jilava. Ce spune avocatul sau.

UPDATE: Avocatul lui Gigi Becali a declarat, vineri, ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt destul de deteriorate, dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o, transmite Mediafax. Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la iesirea din Penitenciarul Jilava acesta spunand ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la inchisoarea Poarta Alba. Bogdan Vlad a .

Avocatul Bogdan Vlad: Gigi Becali ar putea fi mutat la Poarta Alba, relatiile cu Jilava fiind deteriorate

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Bcali a declarat, vineri, ca latifundiarul ar putea fi mutat la Penitectiarul Poarta Alba deoarece relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt deteriorate, relateaza.

Gigi Becali ar putea fi mutat in alta inchisoare

Gigi Becali ar putea fi mutat in alta inchisoare. Latifundiarul ar fi cerut sa fie mutat in alt centru de detentie, pentru ca se simte persecutat. Stire in curs de.

Gigi Becali, asteptat la Poarta Alba. Latifundiarul va sta intr-o rezerva de 10-15 detinuti

Penitenciarul Poarta Alba este locul in care Gigi Becali si-ar dori sa fie transferat pentru a-si executa pedeapsa. inchisoarea din judetul Constanta are acelasi regim de detentie cu cea de la Jilava: semideschis, inchis si de maxima siguranta. in plus, Becali ar fi foarte aproape de rudele sale care traiesc in Dobrogea si care fac parte din importanta comunitate aromana.

Gigi Becali, sanctionat pentru ca vorbit la mobil, pe cartela unui coleg puscarias de la Jilava

Gigi Becali a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava dupa ce acesta a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii. Timp de 30 de zile, latifundiarul nu va mai putea participa la activitatile sportive si culturale.

Gigi Becali, sanctionat pentru ca a vorbit la mobil, pe cartela unui coleg puscarias de la Jilava

Gigi Becali a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava dupa ce acesta a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii. Timp de 30 de zile, latifundiarul nu va mai putea participa la activitatile sportive si culturale.

Gigi Becali ar putea fi transferat de la Jilava.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali

O ancheta este in desfasurare la Penitenciarul Jilava dupa ce au aparut imagini cu Gigi Becali in penitenciar, relateaza B1 TV. Autoritatea Nationala a Penitenciarelor ANP) a declarat pentru B1 TV ca anul.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali (VIDEO)

Ancheta la Penitenciarul Jilava dupa ce imagini din puscarie cu patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, au fost facute publice. Omul de afaceri a fost filmat pe ascuns in timp ce se afla in curtea.

Noi imagini cu Gigi Becali la Jilava: Latifundiarul, surprins la bustul gol in curtea penitenciarului (FOTO)

Noi imagini cu George Becali in penitenciarul Jilava au fost date publicitatii, la doar o zi dupa un prim scandal similar. Omul de afaceri a fost surprins intr-o serie de fotografii, la bustul gol, in curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )