Libnet.ro
UNICEF

00:08

Gigi Becali renunta la negocieri pentru marca Steaua

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali renunta la negocieri pentru marca Steaua

Gigi Becali a anuntat luni seara ca nu va negocia cu Armata pentru marca Steaua si nu vrea sa dea nici un leu pentru aceasta. continuă pe Online Sport

Gigi Becali curata salariile la Steaua: patru fotbalisti pe lista neagra

Gigi Becali nu sta pe ganduri dupa ratarea fazei finale a Ligii Europa. El a anuntat la club ca patru jucatori isi pot cauta deja echipe, din iarna.

Campionatului National de Sah pentru detinuti: Gigi Becali in top 20, fostul jurnalist Sorin Rosca Stanescu aproape de podium

Gigi Becali a participat la Campionatul de Sah al Detinutilor, obtinand in loc onorabil. Un fost jurnalist, Sorin Rosca Stanescu, a jucat mult mai bine si s-a clasat in apropiere de podium.

Ce risca Gigi Becali daca se demonstreaza ca a plagiat

Suspiciunea asupra lui Gigi Becali legata de plagiat in cartea sa scrisa in detentie ii poate aduce patronului Stelei reale probleme.

Gigi Becali, suspectat de plagiat

Cartea lui Gigi Becali scrisa in inchisoare, anuntata deja de unii drept un best seller, este suspectata de plagiat, iar penitenciarul Poarta Alba a deschis o ancheta in acest sens.

Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi, potrivit unui raport al Curtii de Conturi citat de HotNews.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )