Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Vezi ce conditii trebuie intrunite.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Vezi ce conditii trebuie intrunite.

Omul de afaceri Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu, transmite Realitatea TV. Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Citeste si Mihai Stoica: Becali nu a primit o judecata dreapta. Vezi ce ii cere lui Traian Basescu! Luni, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, Becali a spus ca a luat in calcul si solutia gratierii si ca ar face . continuă pe România Liberă

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA.

Omul de afaceri Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu, transmite Realitatea TV. Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Luni, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, Becali a spus ca a luat in calcul si solutia gratierii si ca ar face orice ca sa se intoarca la familia lui.

George Becali si-a mandatat avocatul sa ceara gratierea din partea presedintelui Traian Basescu

George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu, relateaza Agerpres.

George Becali si-a mandatat avocatul sa ceara gratierea din partea presedintelui Traian Basescu

George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu, relateaza Agerpres.

Sebastian Lazaroiu, despre o eventuala gratiere a lui Gigi Becali: E dreptul oricarei persoane condamnate sa ceara, dar nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat la RFI ca procedura gratierii este una complicat, dupa ce deputatul Gigi Becali a spus ca nu exclude o cerere de gratiere catre presedintele Traian Basescu.

Gigi Becali vrea gratiere din partea presedintelui: Si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa inceapa procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui dupa ce, luni, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului.

Salvarea lui Gigi Becali treneaza la Senat. Proiectul de lege care l-ar putea scoate pe afacerist de la inchisoare

Un proiect de lege care treneaza la Senat ar putea fi salvarea lui Gigi Becali. Initiativa legislativa prevede amnistia unor pedepse cu executare de pana la 4 ani si gratierea celor condamnati la maximum 6 ani.

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre condamnarea clientului sau. Acesta a facut referire la instrumentele judiciare pe care puterea.

Condamnarea lui Gigi Becali a avut un rasunet international: Presa straina a reamintit de personajul Gigi Becali

Stirea condamnarii lui Gigi Becali a facut inconjurul lumii, iar patronul echipei Steaua a ajuns rapid vedeta in presa internationala. Jurnalistii straini reamintesc declaratiile homofobe si rasiste ale.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )