Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gigi Becali, ultimele cuvinte in libertate: Steaua va merge inainte pana la capat

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali, ultimele cuvinte in libertate: Steaua va merge inainte pana la capat

Gigi Becali a vorbit cu reprezentantii mass-media putin peste un sfert de ora, luni seara, in fata biroului sau din Parlamentul Romaniei. Vedeti ce a spus Becali inainte de a merge acasa si a-si face bagajele pentru inchisoare, asa cum a declarat chiar finantatorul Stelei. continuă pe Online Sport

Suporterii Stelei jubileaza dupa condamnarea lui Gigi Becali: Trei ani de libertate pentru echipa noastra

Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali i-a bucurat la culme pe unii suporteri ai Stelei, care au postat pe o retea de socializare un mesaj dur impotriva patronului echipei din Ghencea.

Gigi Becali S-A PREDAT. Finantatorul echipei Steaua Bucuresti a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major.

Gigi Becali: Sunt fericit. S-a intamplat o chestie de bun simt, de omenie

Infrangerea suferita de Steaua, scor 2-5, pe teren propriu cu Viitorul Constanta l-a facut fericit pe Gigi Becali, care a explicat ca ce s-a intamplat in Ghencea a fost ceva normal, de omenie. Becali a exclus posibilitatea unui blat.

Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Dupa ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanta, pe teren propriu, in campionat, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul pustilor lui Hagi in speranta salvarii de la retrogradare.

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci.

Gigi Becali dupa condamnare: Am fost prost

Gigi Becali a spus in ultima sa declaratie, la iesirea de la Parlament, cu vadita amaraciune, ca a actionat gresit.

AUDIO Verdictul condamnarii lui Gigi Becali

Vedictul condamnarii lui Gigi Becali in cazul Dosarului Terenurilor MApn a fost anuntat luni in sedinta publica de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gigi Becali face 3 ani de inchisoare

UPDATE- Gigi Becali a fost condamnat, luni dupa-amiaza, la doi ani de inchisoare. Update - Gigi Becali sustine ca nu este ingrijorat de sentinta in dosarul terenurilor MAPN. Gigi Becali asteapta.

Gigi Becali are din nou probleme! A fost oprit de autoritati, pe Otopeni: Nu voiam sa fug din tara, voiam sa ma rog, in Israel

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Patronul Stelei a fost oprit de politistii de frontiera pe o pista privata, in timp ce incerca sa paraseasca tara cu destinatia Israel. Becali a fost audiat ore in.

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre condamnarea clientului sau. Acesta a facut referire la instrumentele judiciare pe care puterea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )