Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gigi Becali, vizitat de avocati la inchisoare, inaintea recursului pentru intreruperea pedepsei

B1 B1,
Gigi Becali, vizitat de avocati la inchisoare, inaintea recursului pentru intreruperea pedepsei

Gigi Becali a fost vizitat, marti, la puscarie de avocatul Pavel Abraham, care a mers la Penitenciarul Jilava pentru a stabili cu clientul sau strategia inaintea recursului pe care-l are maine la Curtea de Apel,. continuă pe B1

Becali, vizitat de avocatii sai cu o zi inainte de recursul de la CAB

Zi incarcata pentru Gigi Becali. Omul de afaceri a primit, marti, vizita avocatilor sai la penitenciar. El a stabilit cu Pavel Abraham strategia inaintea recursului pe care-l are miercuri la Curtea de Apel.

Basescu il ia peste picior pe Gigi Becali: Cand o facem de oaie, ne-ar veni sa ne calugarim. Ce spune presedintele despre Mitica Dragomir

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, intentia patronului Stelei, Gigi Becali, de a se inscrie, din inchisoare, la Facultatea de Teologie, afirmand: Cand o facem de oaie, ne-ar veni sa ne.

Recursul lui Gigi Becali la respingerea cererii de intreruperea executarii pedepsei, judecat ...

Recursul lui Gigi Becali la decizia Tribunalului Bucuresti TB) prin care i-a fost respinsa solicitarea de intrerupere a executarii pedepsei este judecat, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, hotararea acestei instante urmand sa fie definitiva, transmite Mediafax. Tribunalul Bucuresti TB) a notat, in motivarea hotararii prin care a respins cererea lui Becali, ca aceasta putea fi admisa daca finantatorul Stelei dovedea existenta unor imprejurari speciale cu consecinte grave asupra lui, a .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )