Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gimnastica aduce o medalie de bronz pentru Romania

Antena3 Antena3,
Gimnastica aduce o medalie de bronz pentru Romania

Echipa Romaniei de junioare a castigat medaliile de bronz la Campionatele Europene de la Sofia, transmite AGERPRES. Echipa Romaniei, compusa din Laura Jurca, Andreea Iridon, Andra Stoica, Anda Butuc, Andreea. continuă pe Antena3

Basescu: Ponta este o solutie catastrofala pentru Romania si ca imagine si ca mod de abordare a actului de exercitare a puterii

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in emisiunea AdevarulLive, ca premierulVictor Ponta ar fi o solutie catastrofala pentru Romania daca ar ocupa functia de presedinte. Eu, co.

Interes mare pentru finala Cupei Romaniei (Steaua - Astra): S-au vandut deja 20.000 de bilete

Finala Cupei Romaniei la fotbal este de mare interes printre microbisti, in primele doua zile epuizandu-se aproximativ 20. 000 de tichete, toate exclusiv on-line. Meciul Steaua - Astra Giurgiu se va disputa pe 23 mai, de la ora 21:00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

O lege a securitatii cibernetice, de importanta maxima pentru Romania

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a subliniat, vineri, importan and ta pregatirii cadrului legal romanesc privind securitatea cibernetica and si a insistat asupra preluarii exemplelor de buna practica interna and tionala, adaptate la specificul structurii administrative na and tionale, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )