Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gina Bradea

Libnet Ro
Ce pune Gina Bradea in cea mai buna reteta de paine de casa. Ingredientele care fac diferenta

Ce pune Gina Bradea in cea mai buna reteta de paine de casa. Ingredientele care fac diferenta

In ultimul timp, foarte multe persoane prefera sa-si prepare painea in casa. Gina Bradea a dezvaluit reteta ei cu care face furori. Cum prepara celebra bucatareasa painea? Iata cum procedeaza! Cum face Gina Bradea painea? Pentru multi, painea de casa are gustul copilarie. Daca vreti sa preparati painea dupa reteta traditionala, veti avea nevoie de: .

Cozonacul nu se mucegaieste, e pufos si se desface fasii. Ingredientul secret folosit de Gina Bradea

Gina Bradea este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Ofera cele mai pretioase sfaturi culinare, care le ajuta pe gospodinele de pretutindeni. A dezvaluit chiar si cum se face cel mai delicios cozonac, ce nu mucegaieste deloc si se rupe fasii, chiar si la cateva zile dupa ce l-ai copt. Ce sa pui .

Nu mai pune bicarbonat sau praf de copt in galuste. Pont de la Gina Bradea pentru cea mai buna supa de galuste

Supa de pui cu galuste este considerata un adevarat medicament. Sunt multe retete de supa cu galuste insa nu toate gospodinele reusesc sa le prepare, iar dificultatea consta, de regula, in prepararea galustelor. Uita de bicarbonat sau de praful de copt in galuste. Pontul bucataresei Gina Bradea te va ajuta sa prepari cea mai buna .

Greseala pe care o fac romancele de ies sarmalele tari. Ponturi de la Gina Bradea sa le faci ca la carte

Sarmalele nu lipsesc de pe mesele de sarbatori. Cu toate acestea, uneori, gospodinele intampina dificultati in realizarea acestora. Astfel ca, uneori, acestea ajung sa fie foarte tari. Gina Bradea vine cu explicatia dar si cu o serie de sfaturi, prin care putem evita acest lucru. De ce ies sarmalele tari? Iata ce spune renumita bucatareasa.

Pont de la Gina Bradea pentru cel mai bun pilaf de orez. Ce sa pui in el sa aiba gustul perfect

Pilaful de orez este un preparat delicios, usor de preparat, pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Totusi, este important sa le folosesti pe cele potrivite si sa urmezi intocmai reteta. Cele ea bucatareasa Gina Bradea spune cum sa faci cel mai bun pilaf. Ce orez alegem pentru pilaf Gina Bradea este una .

Pont de la Gina Bradea pentru cea mai buna ciorba de perisoare. Cum faci perisoarele pufoase

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai delicioase si apreciate de o multime de oameni. Unele gospodine, insa, nu o pregatesc asa cum trebuie si nu reusesc sa obtina perisoare pufoase, ca la carte. Gina Bradea, celebra bucatareasca, a dezvaluit cum le face ea de parca sunt burete. Cum ies perisoarele pufoase Gina Bradea .

Nu mai fierbe gogosarii pentru la iarna. Pont de la Gina Bradea sa-i faci fara multa munca, ies aromati si crocanti

A venit toamna, astfel ca romanii au inceput sa se aprovizioneze pentru iarna, respctiv sa puna unele dintre muraturi. Astazi va prezentam o reteta de gogosari in otet, la rece. Nu mai fierbe gogosarii pentru la iarna. Pont de la Gina Bradea sa-i faci fara multa munca, ies aromati si crocanti. Gogosarii puturosului. Cea mai .

Pont de la Gina Bradea pentru cea mai buna varza murata pentru iarna. Ingredientul pe care il pun numai moldovencele

Ti-ai propus ca in aceasta iarna sa ai camara plina cu bunatati? Ei bine, atunci varza murata nu ar trebui sa lipseasca de pe raft. Haide sa vede, asadar, ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pont de la Gina Bradea. Ce se pune la varza murata pentru a iesi gustoasa .

Pont de la Gina Bradea pentru cel mai bun zarzavat de ciorba pentru la iarna. Nu mai pune conservant sau aspirina

Zarzavatul nu lipseste din casa niciunei gospodine. insa, uneori, acestea intampina anumite dificultati in realizarea acestuia. Din fericire, Gina Bradea vine cu o serie de sfaturi pentru obtinerea celui mai bun zarzavat. Iata ce trebuie sa faci! Reteta Ginei Bradea pentru zarzavat de iarna Gospodinele pot opta pentru realizarea zarzavatului cu rosii sau fara rosii.

Nu mai pune acest orez in ardeii umpluti. Pontul Ginei Bradea pentru un preparat ca la carte

Bucatareasa Gina Bradea a dezvaluit un pont pentru romancele care vor sa gateasca ardei umpluti ca in cartile de bucate. Nu mai folosi orez pentru sarmale in compozitie. Afla in randurile de mai jos ce tip de orez trebuie sa fierbi pentru acest fel de mancare, de fapt. Ce bob de orez sa alegi pentru .

Pontul Ginei Bradea pentru cel mai bun bulion de rosii. E pastrat la tara, din generatii in generatii

Gospodinele stiu ca bulionul necesita timp si atentie ca sa aiba un gust delicios. Totusi, exista si mici trucuri despre care sigur nu stii. Gina Bradea, unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari iti ofera reteta ideala. Cum sa faci cel mai bun bulion Bucataresele obisnuiesc sa faca bulionul propriu, mai ales ca pastele de .

Secretul aripioarelor de pui crocante. Vor iesi ca la KFC, reteta e simpla

Daca si tu incerci sa eviti consumul de produse fast-food, dar ti s-a facut pofta de meniuri KFC, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Stiri iti dezvaluie secretul aripioarelor de pui crocante comercializate de restaurant, potrivit unei retete ale celebrei bucatarese-blogger Gina Bradea. Iata cum le poti prepara la tine acasa! Secretul aripioarelor de pui .

Mioara Velicu si Gina Bradea, cetateni de onoare ai judetului Galati. Perpetueaza cultura locala

O cunoscuta cantareata de muzica populara si o influencerita din domeniul gastronomiei au fost numite cetateni de onoare ai judetului Galati. Este vorba despre interpreta Mioara Velicu si de blogger-ul culinar Gina Bradea.

Gina Bradea, bloggerita faimoasa pentru bucataria ei: Nimic nu se compara cu gustul si mirosul de acasa!VIDEO

Gina Bradea 53 de ani), unul dintre cei mai populari bloggeri culinari din Romania, a renuntat la strainatate in urma cu trei ani si s-a intors acasa in Romania, la Poarta Deltei, in satul Revarsarea din Tulcea.

Sase retete simple de a conserva pe termen lung ardeii grasi pentru umplut. Solutiile fara chimicale

Maestrul culinar Gina Bradea ne ofera detalii despre modul cum se pot pastra, pana la doi ani, ardeii grasi, fara sa fie nevoie de controversatii conservanti sau de aditivi alimentari.

VIDEO Cum se face cea mai buna dulceata de struguri. Reteta are doar patru ingrediente

Ponturile legate de aceasta reteta, pe cat de simpla, pe atat de delicioasa, va sunt oferite de bloggerul culinar Gina Bradea, o romanca apriga cu un succes fantastic pe internet cu retetele ei preluate in masura covarsitoare din superba bucatarie taraneasca din zona Moldovei.

Secretele Ginei Bradea, cunoscut blogger culinar. A lasat Italia pentru a se muta intr-un sat din Delta: in Romania, daca esti harnic, traiesti

S-a mutat la tara, scrie carti de bucate cu mare succes la public si va gati pentru romani de Ziua Nationala, la Alba Iulia. Gina Bradea 50 de ani) s-a impus in ultimii ani ca fiind autoarea unuia dintre cele mai citite bloguri culinare romanesti desi, culmea, atunci cand si-a deschis site-ul locuia in Italia.

Cum se prepara gutuiata, una dintre cele mai apreciate bauturi ale toamnei. Reteta pastrata in Romania din mosi-stramosi

Reteta din mosi-stramosi este adusa in paharele contemporanilor si disecata in esenta ei de catre expertul gastronom Gina Bradea: Drumul corect catre perfectiunea unui preparat este, de multe ori, simplitatea.

Cum puteti construi rapid o afumatoare pentru carne si peste. Reteta ieftina a bloggerului culinar Gina Bradea

Va propunem doua metode inspirate de arheologia culinara, la indemana oricui, de a prepara afumaturi delicioase din carne si din peste. Instalatiile aferente costa foarte putin, se fac foarte usor, iar eficienta economica este maxima.

Secretele bulionului de casa 100% natural, facut ca pe vremea bunicii

Reteta este o pretioasa mostenire de familie si este dezvaluita pentru cititorii Adevarul de catre Gina Bradea, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri culinari romani.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )