Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Antena3 Antena3,
Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Ginerelui Bercea Mondial, Marius Constantin, a fost refuzat de judecatori, miercuri. Magistratii i-au respins cerearea de eliberare de inlocuire a arestarii preventive cu cea la domicliu sau controlul. continuă pe Antena3

Zi cu emotii pentru familia lui Bercea Mondial. Un membru al clanului ar putea fi ELIBERAT

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin afla azi daca isi va petrece sarbatorile de iarna acasa. Magistratii judeca azi contestatia facuta de Marius Constantin de inlocuire a masurii arestului.

VIDEO Rasturnare de situatie: afaceristul Marian Chitea a fost eliberat din arest, Bercea Mondial ramane dupa gratii

Omul de afaceri Marian Chitea a fost eliberat din arest miercuri dupa-amiaza dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au aprobat contestatia acestuia impotriva arestarii preventive pe 30 de zile decisa de Tribunalul Dolj in urma cu o saptamana. impreuna cu el a fost pus in libertate si George Sergiu Sandisor, iar interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia acestuia, Stela, au ramas dupa gratii pentru a-si ispasi o alta condamnare.

VIDEO Interlopul Bercea Mondial a facut recurs impotriva masurii arestarii preventive. Este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sotia sa, Fanica, fostul subprefect de Olt Marian Chitea si omul de afaceri Sergiu Danisor, au fost arestat pe data de 28 noiembrie de magistratii Tribunalului Dolj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )