Libnet.ro
UNICEF

14:45

Google va impune plata pentru Gmail in cazul IMM-urilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google va impune plata pentru Gmail in cazul IMM-urilor

Google va inceta sa ofere gratuit s oftware-ul office de pe web , inclusiv Gmail, pentru IMM-uri, pe masura ce compania americana incearca sa isi creasca veniturile pe langa business-ul de advertising. continuă pe Wall-Street Ro

Google va cere bani pentru Gmail companiilor mici

Google a anuntat ca va inceta sa mai ofere gratuit serviciile software web pentru afaceri, incluzand aici si Gmail, pentru companiile mici, in incercarea de a produce venituri si in afara publicitatii.

Apple si Google pun bani pentru Kodak

Nu este vorba de achizia companiei Kodak sau ce a mai ramas din ea, ci de faptul ca Apple si Google, impreuna, vor sa achizitioneze un numar de patente. Dupa ce Kodak a decis sa comercializeze 1100 de patente, Bloomberg confirma ca Apple si Google au strans impreuna peste 500 de milioane de dolari pentru a licita. Cu toate ca ne-am obisnuit sa vedem procese intre cei doi giganti, prin intermediari precum Samsung, Apple si Google au dat-o la pace .

Washington Post pregateste un sistem de plata pentru editia online

Publicatia Washington Post, unul dintre cele mai mari cotidiene din SUA, ar putea aplica, in cateva luni, un sistem de plata pentru continutul care apare pe website. Astfel, potrivit unor informatii,.

Washington Post ar putea introduce sistemul de plata pentru editia online in urmatoarele luni

Washington Post, unul dintre ultimele mari cotidiene americane care ofera gratuit continutul online, ar putea trece la sistemul de plata in cateva luni, scrie joi Wall Street Journal, preluat de AFP.

Apple si Google liciteaza impreuna pentru patentele Eastman Kodak

Apple si Google vor sa preia in consortiu compania pionier in fotografie, Eastman Kodak. Cele doua mari compani vor licita impreuna pentru preluarea Kodac, aflata in faliment, urmand sa ofere pest 500.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )