Libnet.ro
UNICEF

05:15

Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze

Playtech Playtech,
Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze

Noua aplicatie pentru camera de pe Android M are putea beneficia de un mod Smart Burst, o premiera pentru sistemul de operare al celor de la Google. Odata cu lansarea noii versiuni a sistemului lor de operare, cei de la Google vor sa introduca o serie de schimbari relativ importante. Printre altele, Android M aduce [] Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

De ce mor barbatii mai repede decat femeile. Au mai multe vicii, le e teama de medic si sunt predispusi la maladii grave - explicatiile medicilor

Un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii facut in peste 50 de tari europene a aratat ca barbatii traiesc in medie cu sapte ani mai putin decat femeile. Datele sunt confirmate statistic si in Romania.

Copiii incearca jocul tineretii tale si e mai amuzant decat ai crede [VIDEO]

Cu totii stim ca majoritatea jocurilor moderne sunt mult mai simple decat vechile voastre pasiuni, precum Contra, de acum 20 25 de ani. Pentru a atrage un public cat mai larg, cele mai multe jocuri lansate la aceasta ora fie sunt foarte simple, fie incorporeaza tutoriale elaborate pentru a nu frustra in nici un [] Copiii incearca jocul tineretii tale si e mai amuzant decat ai crede [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA PRESEI. Care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie

Din ziarele de luni, aflam care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie, mai multi ofiteri de la ISU Dobrogea sunt acuzati de hartuire sexuala, deciziile de impunere pentru 2014 incep sa soseasca, dar si ca PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost pentru prima data de la criza incoace mai mare decat cel din trimestrul III 2008.

A suportat batjocura colegilor de scoala timp de mai bine de doi ani. Motivul pentru care acest baietel si-a lasat parul lung

In urma cu mai bine de doi ani, un baietel din Florida, SUA, a vazut la televizor reclama unei campanii promovate de St. Jude Childrens Research Hospital pe tema copiilor bolnavi de cancer, care l-a inspirat sa.

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! .

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Pugilistul american Floyd Mayweather este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit sportiv al planetei, conform clasamentului facut public de Forbes. Floyd a adunat 300 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. In TOP 100 exista doar doua femei: Maria Sharapova se afla pe 27) si Serena Williams 47).

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Revista Forbes a anuntat clasamentul celor mai bine platiti sportivi din lume in ultimele 12 luni, in calcul fiind luate salarii, prime si premii din competitii.

Kelemn Hunor: Ar fi fost mai bine ca Ponta sa renunte la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca era mai bine daca premierul Victor Ponta ar fi renuntat acum la guvernare, intrucat mai devreme sau mai tarziu va ajunge in aceasta situatie, insa atunci daunele vor fi mult mai mari.

Mama celui mai bine platit fotbalist, RETINUTA pe aeroport

Garda Civila din Spania a impiedicat-o pe mama lui Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume, sa se intoarca in Portugalia cu 55. 000 de euro cash, relateaza AGERPRES. Dolores Aveiro, mama.

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )