Libnet.ro
UNICEF

20:30

Google vrea sa construiasca propria retea wireless, pe pietele emergente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google vrea sa construiasca propria retea wireless, pe pietele emergente

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Business Insider . continuă pe Wall-Street Ro

Google intentioneaza sa construiasca propria retea wireless, la care sa aiba acces un miliard de oameni

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de internet. Operatorul celui mai mare motor de cautare pe internet la nivel mondial a dezvoltat o tehnologie wireless pe care spera sa o foloseasca in colaborare cu companii locale din Asia de Sud-Est si Africa Sub-Sahariana, potrivit Wall Street Journal.

GOOGLE vrea sa construiasca propria retea wireless, la care sa aiba acces un miliard de oameni.

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet. Operatorul celui mai mare motor de cautare pe Internet la nivel mondial a dezvoltat o tehnologie wireless pe care spera sa o foloseasca in colaborare cu companii locale din Asia de Sud-Est si Africa Sub-Sahariana, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Business Insider. Google intentioneaza sa foloseasca .

Google vrea sa construiasca propria sa retea wireless

Compania Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet.

Google vrea o retea wireless pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet, potrivit publicatiei Wall Street.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )