Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gorghiu: Este actuala propunerea pe care a facut-o PNL, de organizare a alegerilor anticipate

România Liberă România Liberă,
Gorghiu: Este actuala propunerea pe care a facut-o PNL, de organizare a alegerilor anticipate

Organizarea de alegeri anticipate este o propunere a PNL , facuta cu catva timp in urma, care a devenit necesara si actuala, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, co-presedintele PNL Alina Gorghiu. continuă pe România Liberă

Gorghiu: Este necesara organizarea de alegeri anticipate in Romania

ACTUALIZARE 17:35 Co-presedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca este necesara si actuala acea propunere pe care PNL a facut-o cu catva timp in urma, necesitatea organizarii de alegeri anticipate in Romania. * Oprea: Romania nu trebuie sa intre intr-o criza politica prin schimbarea premierului * Zgonea: Motiunea de cenzura este prost scrisa, va strange doar 190-200 de votanti.

Victor Ponta, scrisoare pentru partenerii socialisti europeni: A fost numit in functie de Parlament, prin urmare Parlamentul este singura institutie care poate decide demisia sa (VIDEO)

Victor Ponta a transmis vineri o scrisoare catre partenerii socialisti europeni si ambasadele SUA si UE in care explica de ce nu isi da demisia din functia de premier. Chair de la inceput, in scrisoare se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )