Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gorghiu: Mi-as dori o prezenta cat mai activa a lui Crin Antonescu in politica. I-am spus-o si personal

Adevărul Adevărul,
Gorghiu: Mi-as dori o prezenta cat mai activa a lui Crin Antonescu in politica. I-am spus-o si personal

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca si-ar dori o prezenta cat mai activa a fostului lider liberal Crin Antonescu in politica, ea afirmand ca se consulta in luarea deciziilor politice cu fostii presedinti ai partidului, inclusiv cu Antonescu. continuă pe Adevărul

Declaratii surprinzatoare. Gorghiu vrea ca Antonescu sa revina in prim-plan

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca si-ar dori o prezenta cat mai activa a fostului lider liberal Crin Antonescu in politica. Liderul liberal afirma ca se consulta in luarea deciziilor politice cu fostii presedinti ai partidului, inclusiv cu Antonescu.

Liviu Pop: legea salarizarii ar trebui adoptata cat mai repede

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, la Suceava, ca Legea salarizarii in sistemul bugetar ar trebui adoptata cat mai repede si aplicata, el precizand ca se vehiculeaza ca prin noua lege salariul maxim brut in administratie sa fie.

Alina Gorghiu: Sper ca speta domnului Sova sa nu fi creat un precedent extrem de periculos. Mi-as dori ca cred ca cetatenii PSD nu au regim special fata de ceilalti cetateni ai Romaniei

Alina Gorghiu spera ca saptamana viitoare sa poata fi deblocata situatia din Senat cu privire la fostul ministru Dan Sova, spunand ca nu vrea ca speta Sova sa reprezinte un precedent extrem de.

Cat mai poate rezista Atena fara ajutor extern?

Grecia mai poate rezista opt saptamani fara sprijin financiar international, considera analisti ai Bloomberg, potrivit carora statul elen va reusi sa isi respecte prin forte proprii obligatiile financiare pe parcursul lunii iunie, dar va ramane fara bani la inceputul lunii iulie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )