Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gradina Zoologica din Sofia a fost inchisa dupa ce mai multe animale au murit

B1 B1,
Gradina Zoologica din Sofia a fost inchisa dupa ce mai multe animale au murit

Gradina Zoologica din Sofia a fost inchisa temporar dupa ce mai multe animale au murit, la sfarsitul saptamanii trecute, din cauze necunoscute, a anuntat Iordanka Fandakova, primarul capitalei Bulgariei, citat. continuă pe B1

New York: Un turist rus a fost arestat dupa ce a escaladat Podul Brooklyn

Rusul a fost retinut pe loc si a fost acuzat de punerea in pericol a celorlalti, obstructionarea administratiei, incalcarea proprietatii si tulburarea ordinii publice. Aceste acuzatii i-au fost comunicate luni, intr-o audiere, in cartierul Brooklyn.

Braila: Sapte persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz a fost lovit de un autotren

Sapte persoane au fost ranite, luni, dupa ce un microbuz care transporta muncitori a fost lovit de un autotren, pe DN 21, in judetul Braila, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei, Jenel Sogor, a.

Vaslui: Sase persoane, printre care si doi copii, au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un camp

Sase persoane care se intorceau acasa de la o nunta au fost ranite, duminica, dupa ce masina in care se aflau s-a raturnat, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc pe drumul european E 581, in judetul Vaslui,.

Un barbat a murit si altul a fost ranit, dupa ce un avion ultrausor s-a prabusit in Maramures

Un barbat a murit si altul a fost ranit, sambata seara, dupa ce avionul ultrausor in care se aflau s-a prabusit pe un camp din apropiere de localitatea Copalnic Manastur, judetul Maramures.

MAGAZIN Daca exista gauri negre, unde sunt gaurile albe? Cat ar rezista Batman in lumea de azi? Ocoliti micul dejun! Cum va arata viitoarea Ebola? Zonele din corp care resimt cel mai acut durerea. Terminator 2 in 60 secunde. TED Talks.

De gauri negre am auzit. De gaurile albe, mai putin. Exista, la urma urmei? Asta se intreaba unii fizicieni. Altii isi pun serios intrebarea cat ar rezista Batman in lumea de azi? Daca personajul ar trai in realitate, desigur. Daca nu sunteti fan Batman si sunteti mai traditionalist, poate ca sunteti curios care sunt cele 4 reguli de baza ale unei casnicii fericite un studiu facut pe 1000 de familii pe o perioada de 5 ani). Toate recomandarile zilei le gasiti si aici. Lectura placuta. Daca dati peste bloggeri romani nisati pe stiinte, dati-mi de stire. Mi-ar placea sa facem o rubrica doar cu ei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )