Libnet.ro
UNICEF

01:06

GRAFIC Peste jumatate din tara in zona rosie de COVID-19 Rata de infectare in fiecare judet din Romania

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Peste jumatate din tara in zona rosie de COVID-19 Rata de infectare in fiecare judet din Romania

23 de judete si municipiul Bucuresti au o rata de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cel mai mare indice fiind la Sibiu9,01), potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in top urmeaza Clujul cu 7,52 in usoara crestere fata de ziua precedenta. continuă pe Hotnews

Peste jumatate din spitalele din judetul Constanta nu au autorizatie de securitate la incendiu

Dupa judetele Arad si Olt, judetul Constanta este unul dintre cele in care spitalele functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. in Constanta, din 18 unitati sanitare cu spitalizare.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

A pus sare peste capsunile din apa si a crezut ca nu vede bine. Ce a aparut langa ele, imediat

Un experiment inedit face furori in intreaga lume. O tanara a pus sare peste capsunile din apa. S-a ingrozit cand a vazut ce a aparut imediat langa ele. Imagini virale! Ce se intampla daca pui sare peste capsuni Un experiment inedit a devenit viral pe TikTok. Dupa ce o tanara a pus sare peste apa .

Cadrele medicale avertizeaza: Tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in orice spital din tara

Sindicatul Liber al Cadrelor Medii Sanitare - Sanitas - avertizeaza ca tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta oricand si la alte unitati medicale din tara. Motivele sunt lipsa echipamentelor medicale si suprasolicitarea personalului.

ASTAZI Sindicalistii Federatiei Sanitas incep depunerea listei de revendicari la Institutia Prefectului in fiecare judet din tara

Reprezentantii organizatiilor judetene din cadrul Federatiei SANITAS incep astazi depunerea listei de revendicari la Institutia Prefectului fiecarui judet din tara, iar marti vor picheta timp de doua ore sediul Guvernului Romaniei, asa cum s-a intamplat in ultimele doua saptamani.

Prezenta la vot in Republica Moldova a depasit 50 la suta, peste cea din primul tur

Pana duminica la ora 19, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova votasera peste 50 la suta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )