Libnet.ro
UNICEF

22:30

GRAV accident rutier in Ialomita! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Ialomita! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, marti, pe raza localitatii Vladeni, Ialomita, un tanar, in varsta de 21 de ani, stingandu-se din viata. continuă pe B1

Grav accident rutier produs pe DJ 221, pe fondul neacordarii de prioritate. O persoana a ramas incarcerata

Trei persoane au fost ranite dupa ce un sofer de 67 de ani, din Covasna, a patruns cu masina intr-o intersectie fara sa acorde prioritate unui autovehicul care circula regulamentar.

Accident rutier pe podul de la Cosereni. Tanara incarcerata, cu amputatie de glezna

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri seara pe DN2, pe podul din localitatea Cosereni. Doua persoane au fost ranite, una grav, o tanara in varsta de 22 de ani, care a ramas incarcerata si a suferit, in urma impactului, o amputatie partiala de glezna.

FOTO Cinci copii si un adult raniti intr-un accident rutier produs in Alba. Soferul a iesit cu masina in decor

Un accident rutier care putea avea urmari grave a avut loc marti dimineata, 28 ianaurie, pe raza localitatii Ighiel din Alba.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Olt, la o trecere de cale ferata. Un tanar de 26 ani si-a pierdut viata in timp ce astepta, in fata masinii, sa treaca trenul

Un grav accident rutier s-a petrecut luni-dimineata, 27 ianuarie 2020, in judetul Olt, la o trecere la nivel cu calea ferata.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )