Libnet.ro
UNICEF

00:07

GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

O soferita din Rusia, aflata la volanul unui autoturism marca Opel, a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens, acolo unde a izbit violent un Volkswagen Touareg, inmatriculat in Marea Britanie,. continuă pe B1

Trei ministri demisi n Bulgaria, dupa ce 17 oameni au murit ntr-un grav accident rutier

Premierul Bulgariei a demis trei ministri dupa ce 17 persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, in care a fost implicat un autobuz, scrie Reuters. Premierul a spus ca politicienii trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru tragedia care a starnit un val de critici privind starea drumurilor nationale.

TRAGEDIE in Ungaria! Familie de romani, implicata intr-un grav accident rutier. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc langa Cegled, Ungaria, intre doua autoturisme, un Opel condus de un sofer maghiar si un Audi, in care se afla o familie de romani. Din masina inmatriculata in Romania au.

Grav accident rutier langa Gara de Nord: Trei pietoni au fost spulberati pe o trecere de pietoni (VIDEO)

Accident grav in Capitala in aceasta dimineata! Trei femei au fost spulberate de o masina in apropierea Garii de Nord! in urma impactului, victimele au fost transportate la spital, avand nevoie de.

Apel umanitar pentru o tanara de 19 ani din Alba, ranita grav in accident rutier. Denisa poate sa ramana paralizata

O tanara in varsta de 19 ani din Alba, care se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din Targu Mures, are nevoie de ajutor financiar pentru a avea o sansa la viata. Denisa a fost ranita grav intr-un accident rutier ce a avut loc duminica, in Apuseni, in zona orasului Abrud.

TREI MINISTRI DEMISI, dupa ce 17 oameni au murit intr-un grav accident rutier, in Bulgaria

Trei ministri bulgari au fost demisi dupa un cumplit accident de autocar soldat cu 17 morti. Accidentul s-a produs in weekend pe un drum cu serpentine din nord-vestul tarii. Autocarul transporta turisti.

Tragedia diminetii in showbiz! Marele actor a murit in accident rutier!

Un actor cunoscut a murit intr-un grav accident rutier. Starul se indrepta, alaturi de cumnatul lui, catre nunta unui fan de-ai sai, in momentul in care a fost implicat in tragedia rutiera. Citeste continuar.

UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului dupa un accident.Printre victime - rusi si englezi - si un copil de nationalitate romana

Un accident produs sambata dupa-amiaza, 1 septembrie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, s-a soldat cu patru victime si cu blocarea totala a circulatiei. Printre victime si un copil.

Trafic blocat pe Valea Oltului dupa un accident.Printre victime - rusi si englezi - si un copil de nationalitate romana

Un accident produs sambata dupa-amiaza, 1 septembrie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, s-a soldat cu patru victime si cu blocarea totala a circulatiei. Printre victime si un copil.

VIDEO Accident rutier grav in Olt. Un carutas si-a pierdut viata si o minora a ajuns la spital cu rani grave

Un grav accident rutietr s-a produs, sambata dimineata, 1 septembrie 2018, pe un drum din judetul Olt, un barbat decedand pe loc.

Doi romani au murit, iar trei au fost raniti in urma unui accident rutier in Ungaria

Doi romani au murit si alti trei au fost raniti grav in urma unui accident rutier produs in Ungaria, intre localitatile Cegled si Albertirsa, relateaza Mediafax. Potrivit sursei citate, ranitii fiind internati in prezent intr-un spital din zona.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )