Libnet.ro
UNICEF

01:05

O gravida din Botosani a nascut acasa, cu indicatii primite de la medic prin telefon

Antena3 Antena3,
O gravida din Botosani a nascut acasa, cu indicatii primite de la medic prin telefon

O gravida din localitatea botosaneana Saveni, care se afla in stare critica si pentru preluarea careia intervin militarii, a nascut, insa fatul este mort, intr-o situatie critica fiind si o alta femeie. continuă pe Antena3

Circulatie intrerupta pe trei drumuri nationale din Botosani si Caras-Severin, din cauza ...

Circulatia este intrerupta, vineri seara, pe trei drumuri nationale din judetele Botosani si Caras-Severin, respectiv DN 24C Manoleasa - Radauti-Prut, DN 57 Coronini - Moldova Veche si DN 57 Nicolint - Oravita, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza CNADNR, citata de Mediafax. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), pe alte doua drumuri nationale, DN 24C Stefanesti - Manoleasa si DN 29A Darabani - Radauti-Prut, circulatia este .

Trei dumuri nationale din Botosani, inchise din cauza ninsorilor si a viscolului.

Trei drumuri nationale din judetul Botosani, respectiv DN 24C Manoleasa BT) - Radauti-Prut, DN 29 Saveni - Manoleasa si DN 29A Dorohoi - Radauti Prut, sunt inchise, joi seara, din cauza ninsorilor abundente si viscolului, informeaza CNADNR, citata de Mediafax. Drumurile vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice, precizeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). Potrivit sursei citate, pe alte trei drumuri, din Iasi, Suceava si Olt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )