Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grebla (PSD), despre desecretizarea avizului CSAT privind CFR Marfa: Un joc politicianist ieftin

Adevărul Adevărul,
Grebla (PSD), despre desecretizarea avizului CSAT privind CFR Marfa: Un joc politicianist ieftin

Senatorul PSD Toni Grebla a declarat joi, pentru RFI, referitor la desecretizarea de catre CSAT a documentului privind privatizarea CFR Marfa, ca reprezinta un joc politicianist inutil, care nu poate avea niciun fel de consecinte. continuă pe Adevărul

Ivan (PSD) spune ca avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu, avand in vedere faptul ca este vorba de o companie strategica. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a decis, miercuri, desecretizarea documentului privind privatizarea CFR Marfa. in document se arata ca procedura de privatizare se afla in responsabilitatea Ministerului Transporturilor si Guvernului.

Catalin Ivan: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu, avand in vedere faptul ca aceasta companie strategica este foarte importanta pentru Romania, a afirmat, astazi, Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD.

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

Purtatorul de cuvant al PSD: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfa este obligatoriu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca avizul CSAT in privinta privatizariiCFR Marfa este obligatoriu, tinand cont de importanta strategica a companiei pentru Romania,.

Sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa va avea loc vineri: Premierul Victor Ponta ar putea absenta

Administratia Prezidentiala a informat, joi, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa va avea loc vineri, de la ora 11:00. De asemenea, in comunicat se mai arata ca daca premierul.

Gabriel Oprea l-ar putea inlocui pe Victor Ponta la sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

VicepremierulGabriel Oprea l-ar putea inlocui, la sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa, pe premierul Victor Ponta, daca acesta va fi in concediu, potrivit Mediafax. Victor Ponta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )