Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia ameninta ca va actiona UE in justitie daca va fi data afara din zona euro: Statutul nostru de membru nu este negociabil!

B1 B1,
Grecia ameninta ca va actiona UE in justitie daca va fi data afara din zona euro: Statutul nostru de membru nu este negociabil!

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a afirmat ca Grecia ar putea sa se adreseze justitiei pentru a evita sa fie data afara din zona euro, daca nu se va ajunge la niciun compromis. Guvernul grec va. continuă pe B1

Steaua, data afara din Ghencea

Presedintele executiv al ros-albastrilor, Valeriu Argaseala, a spus, intr-o interventie telefonica la DigiSport, ca Steaua nu se mai poate nici macar antrena pe Ghencea. Cei de la CS Steaua ne-au comunicat.

Grecia ameninta ca va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, informeaza Daily Telegraph in editia.

Noi ramanem in Europa. Grecia propune suspendarea referendumului, daca vor fi reluate negocierile

Grecia a propus sa suspende referendumul prevazut pentru duminica asupra propunerilor creditorilor sai FMI, UE), daca vor fi reluate negocierile cu Uniunea Europeana, a afirmat marti premierul maltez, Jospeh.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )