Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia are nevoie de un interval suplimentar de doi ani pentru aplicarea reformelor si de lichiditati de la BCE - premierul Samaras

Hotnews Hotnews,
Grecia are nevoie de un interval suplimentar de doi ani pentru aplicarea reformelor si de lichiditati de la BCE - premierul Samaras

Grecia are nevoie sa obtina de la creditorii sai un termen suplimentar de doi ani pentru a-si respecta obiectivele bugetare, precum si de lichiditati de la Banca Centrala Europeana BCE), a afirmat premierul grec Antonis Samaras, intr-un interviu publicat sambata de cotidianul american Washington Post, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Samaras: Grecia are nevoie de un interval suplimentar de doi ani pentru aplicarea reformelor si de lichiditati de la BCE

Premierul grec Antonis Samaras declarat astazi ca Grecia are nevoie sa obtina de la creditorii sai un termen suplimentar de doi ani pentru a-si respecta obiectivele bugetare, precum si de lichiditati de la Banca Centrala Europeana BCE), transmite AFP, potrivit HotNews. ro.

Presa in diagonala: Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de un LEADERSHIP american; Comisarul european pentru Energie, Gunter Oettinger: Gazprom trebuie sa respecte regulile europene ale pietei; Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salari

India la a doua lansare a anului 2012 si a 100-a din programul sau spatial. Racheta indiana PSLV s-a intors la zbor duminica 9 septembrie, dupa o pauza de aproape 5 luni in luna aprilie a acestui an avusese loc ultimul zbor cu satelitul RISAT 1 la bord). Ungaria va desfiinta 10. 000 de locuri de munca din sectorul de stat. Pentru a atinge totalul de 10. 000 de posturi, executivul nu va mai ocupa pozitiile vacante si va concedia cateva mii de angajati.

Grecia ramane in zona euro numai daca isi respecta angajamentele. UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune. Ce alte declaratii a mai facut Barosso

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de.

Blaga: PDL nu are nevoie de salvatori. Nu avem probleme sa intram in Parlament.

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, de la Scoala Femeilor Democrat Liberale ca partidul pe care il conduce nu are nevoie de salvatori ci de o coagulare a fortelor de dreapta, potrivit Mediafax. Noi nu avem probleme sa intram in Parlament. PDL nu are nevoie de salvatori. Are barbati si femei in stare sa se bata pentru PDL. Suntem de acord ca este nevoie de aceasta coagulare [. ] Avem munitie pentru a lupta cu USL-ul. Va trebui sa ducem dezbaterea acolo unde ne convine.

Jose Manuel Barroso: UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de.

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie.

Finantele au atras 300 milioane lei prin obligatiuni pe doi ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat joi 300 milioane lei prin obligatiuni pe doi ani, exact cat si-a propus, la un randament de 6,1%, in crestere fata de cel acceptat in luna iulie pentru titluri cu aceeasi scadenta.

Finantele au atras 300 mil. lei prin obligatiuni pe doi ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat joi 300 milioane lei prin obligatiuni pe doi ani, exact cat si-a propus, la un randament de 6,1%, in crestere fata de cel acceptat in luna iulie pentru titluri cu aceeasi scadenta, noteaza Mediafax .

Fed a redus prognoza de crestere economica a SUA in 2012; mai mult optimism pentru ...

Rezerva Federala americana Fed) a revizuit in scadere estimarea privind cresterea economica a SUA in acest an, la 1,7-2%, de la 1,9-2,4%, cat anticipa in iunie, dar a ridicat prognozele pentru urmatorii doi ani, in timp ce asteptarile privind somajul au ramas in mare parte aceleasi, potrivit Mediafax. Pentru anul urmator, Fed anticipeaza acum o crestere a PIB de 2,5-3%, comparativ cu 2,2-2,8% in iunie, in timp ce pentru 2014 intervalul a fost extins la 3-3,8%, de la 3-3,5%, se arata intr-un .

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )