Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia: Cinci lectii pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Grecia: Cinci lectii pentru Romania

Zbuciumul grecilor din aceste zile trebuie sa devina semnal de alarma pentru romani. Multe dintre cauzele pentru care Grecia a ajuns in dificultate, pentru care grecii sunt vazuti de unii vinovatii Europei chiar daca altii ii considera eroi, le putem regasi pe malul Dambovitei. Politicieni iresponsabili si politici publice impuse doctrinar le gasim la Atena, dar le putem vedea si la Bucuresti. Putem desprinde cateva lectii. continuă pe România Liberă

Subiectele Zilei: Premierul Albaniei ar vrea si el un DNA la Tirana, dar are o mare dilema: Romanii tot mai iau mita?; Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia; Ce spune ministrul Apararii despre posibilitatea reintroducerii servici

Razboi total intre musulmani si Basescu, de la marea moschee din Bucuresti: Stramosii nostri au luptat in razboaie pentru Romania. UE, in cea mai grava criza de la conceperea sa. Cat de legal este GREXIT. Votul negativ dat duminica de greciacordului cu creditorii.

iPS Pimen Suceveanul: Grecii sunt oameni intelepti. Europa e un pericol pentru Romania

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor intervine in problea crizei din Grecia si avertizeaza autoritatile de la Bucuresti ca Europa este un pericol pentru Romania. Grecii sunt oameni intelepti. De.

Teodorovici: Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici,.

Opt milioane de euro pentru Romania

Plenul Parlamentului European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene de alocare a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014. Masura a fost aprobata cu.

PE aproba alocarea a 8,5 milioane de euro pentru Romania, dupa inundatiile din 2014

Parlamentul European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene privind alocarea a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Ryanair are un nou Sales and Marketing Executive pentru Romania

Compania aeriana Ryanair a anuntat astazi numirea lui Denis Barabas in calitate de nou Sales and Marketing Executive pentru Romania, care va fi responsabil de implimentarea tuturor activitatilor de marketing si vanzari ale Ryanair pe piata romaneasca, arata un comunicat remis azi redactiei.

AVERTISMENTUL lui Traian Basescu fata de situatia din Grecia. Cum este AFECTATA Romania

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, luni, pe contul sau de Facebook ca statul roman se confrunta in prezent cu trei mari probleme criza economica si politica din Grecia, criza economica si politica din Republica Moldova si criza politica din tara generata de situatia lui Ponta.

Economia greceasa transformata in sos tzatziki sau cum sa dai cu economia din sant in sant? (si niste efecte pentru Romania) - UPDATED

Ca sa incepem cu eviden7789;a eviden7789;elor, Grecia nu se va face bine cur515;nd indiferent de rezultatul votului popular 7779;i eu cred c515; bate un v515;nticel de democra7789;ie pe banii altora amestecata cu o doza de iresponsabilitate exprimata prin vot care poate conduce, la limita, la rezultatul sperat de guvernul grec. Economia este data cu totul peste cap de dezechilibre macroeconomice atat de grave incat nici macar apartenenta la euro nu o mai poate salva, pe termen scurt.

Referendumul elen s-a incheiat. Mai mergem sau nu in concediu in Grecia? 4 recomandari pentru turisti

Vali s-a intors duminica seara din Grecia. A stat intreaga saptamana trecuta acolo, majoritatea timpului in Thassos. Merg in fiecare an. Singura schimbare fata de anul trecut este faptul ca localnicii sunt mult mai conectati la ceea ce se intampla in jur. Se uita mai mult la programele de stiri si par mai ingrijorati. Cu bancomatele nu am avut probleme, nici cu benzina. Restaurantele servesc aceleasi specialitati la aceleasi preturi. Am platit cu cardul de doua ori intr-o saptamana, in rest cash. E drept, nu stie nimeni ce se va intampla in continuare, dar ceea ce am citit in presa e pe alocuri exagerat, spune Vali. Multi romani si-au anulat deja concediile planificate in Grecia in vreme ce altii nu stiu daca sa si le anuleze sau nu. Reporterul HotNews a stat de vorba cu un turist intors duminica seara din Grecia si a solicitat celei mai mari banci din sistem recomandari cu privire la o viitoare deplasare in Grecia.

Referendum Grecia. Pierderi uriase pentru Germania daca Grecia iese din zona euro

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) va suferi pierderi superioare cifrei de 14,4 miliarde de euro, suma mentinuta ca rezerva pentru fluctuatii ale monedei euro, daca Grecia va iesi din zona euro, afirma .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )