Libnet.ro
UNICEF

00:08

Grecia: Euclid Tsakalotos a preluat portofoliul Finantelor, dupa demisia lui Yanis Varoufakis

Antena3 Antena3,
Grecia: Euclid Tsakalotos a preluat portofoliul Finantelor, dupa demisia lui Yanis Varoufakis

Euclid Tsakalotos a preluat functia de ministru de Finante al Greciei, dupa ce Yanis Varoufakis si-a dat in mod surprinzator demisia din aceasta functie, luni, decizie vazuta ca o concesie facuta. continuă pe Antena3

Euclid Tsakalotos, favorit sa preia portofoliul Finantelor dupa demisia lui Yanis Varoufakis

Euclid Tsakalotos ar putea prelua functia de ministru pentru Finante in Grecia, dupa ce Yanis Varoufakis si-a dat in mod surprinzator demisia din aceasta functie, luni, decizie vazuta ca o concesie facuta.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakalotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Euclid Tsakalotos este scolit la Oxford si coordoneaza din aprilie negocierile Greciei cu creditorii

Euclid Tsakalotos, noul ministru de Finante al Greciei, are 55 de ani si coordoneaza din aprilie negocierile cu creditorii internationali. El este un economist format la Universitatea britanica Oxford. Tsakalotos,.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de Finante: Este educat la Oxford si coordoneaza din aprilie negocierile Greciei cu creditorii

Euclid Tsakalotos, noul ministru de Finante al Greciei, are 55 de ani si coordoneaza din aprilie negocierile cu creditorii internationali, el fiind un economist format la Universitatea britanica Oxford.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )