Libnet.ro
UNICEF

10:30

Grecia va iesi anul viitor din recesiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia va iesi anul viitor din recesiune

Grecia va iesi anul viitor din recesiune, se arata in proiectul de buget pe 2014 prezentat astazi in Parlament, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Recep Tayyip Erdogan ar putea candida la alegerile prezidentiale de anul viitor din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, daca partidul sau ii va cere acest lucru, informeaza AFP, citata de.

Ponta: Nu candidez la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca nu va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, iar, din moment ce USL merge mai departe, nu vede niciun motiv de instabilitate guvernamentala, potrivit Agerpres. Nu. Am enorm de multe lucruri de facut in continuare, de obiective strategice de atins, ca sef al Guvernului, a spus Ponta la Antena 3 intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2014. Din moment ce USL merge mai departe si scrie foarte clar, unul din partide are .

Ministrul Sanatatii: Bugetul pentru medicina de familie va fi de 9% din FNASS

Bugetul pentru medicina de familie de anul viitor va constitui 9% din Fondul National de Asigurari Sociale de Sanatate FNASS), fata de 5% cat a fost consumat anul trecut, a declarat, astazi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, conform surselor de presa.

Elicopterul SMURD pentru Republica Moldova ar putea fi operational de anul viitor

Potrivit secretarului de stat al Ministerului Sanatatii din Romania, din iunie 2014 isi vor incepe activitatea si primele echipaje de paramedici din Moldova.

Zece scoli vor fi mai sigure de anul viitor. Vor avea sisteme de supraveghere

Agentia Metropolitana Brasov a obtinut o finantare nerambursabila de 2,14 milioane de lei pentru montarea unor sisteme de supraveghere in zece scoli din judet.

Ministru belgian: Tragedia din Lampedusa arata nevoia unei politici europene a imigratiei

Ministrul belgian de Externe, Didier Reynders, trage un semnal de alarma dupa tragedia din Lampedusa. Oficialul belgian spune ca aceasta drama evidentiaza, in mod tragic, necesitatea unei politici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )