Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea

Guvernul din Grecia, condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras, intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor vor respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Greciei va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea - surse

Guvernul din Grecia, condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras, intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor va respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul Bruxelles, afirma surse citate de Corriere della Sera.

Grecii se asteapta sa iasa din UE. Guvernul a pregatit deja o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea

Guvernul Greciei intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor vor respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul Bruxelles, spun surse.

Guvernul Greciei va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea, duminica

Guvernul din Grecia, condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras, intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor vor respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul Bruxelles, afirma surse citate de Corriere della Sera.

Noi ramanem in Europa. Grecia propune suspendarea referendumului, daca vor fi reluate negocierile

Grecia a propus sa suspende referendumul prevazut pentru duminica asupra propunerilor creditorilor sai FMI, UE), daca vor fi reluate negocierile cu Uniunea Europeana, a afirmat marti premierul maltez, Jospeh.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )