Libnet.ro
UNICEF

12:30

Grecia isi vinde cele mai frumoase plaje

România Liberă România Liberă,
Grecia isi vinde cele mai frumoase plaje

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia. continuă pe România Liberă

Grecia iSI VINDE cele mai frumoase plaje

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase.

Statul elen vinde cele mai frumoase plaje din Grecia

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia.

Grecia scoate la vanzare peste 70 de hectare din cele mai frumoase plaje

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia, scrie Mediafax .

Top 10 cele mai populare plaje din lume! Iata unde le gasesti!

Dupa cum au hotarat cei mai bine de 1 milion de utilizatori ai serviciului Place Pin by Pinterest, se pare ca Australia, California, Hawaii, Grecia, Mexic si Africa de Sud sunt locurile unde poti gasi cele mai frumoase si mai populare plaje din intreaga lume.

INFOGRAFIE Vedetele cu cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu de la Cannes, din 1953 si pana azi

Brigitte Bardot a fost actrita care a fost incoronata neoficial vedeta cu cea mai reusita tinuta de pe covorul rosu, asternut pentru prima editie a Festivalului de Film de la Cannes, in 1953. Daca Nicole Kidman a luat premiul pentru eleganta in 2013, anul acesta zarurile inca nu au fost aruncate.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

FOTO: Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume si cat costa o mancare delicioasa

Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume.

Adevarul despre integrarea europeana a Moldovei: care sunt cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere si Zona de Liber Schimb

Multi dintre cei care se opun apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeana opereaza cu zvonuri, presupuneri si chiar minciuni in loc de argumente. Care sunt 12 cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere puteti citi in suplimentul Obiectiv European, care a fost difuzat de majoritatea ziarelor din Republica Moldova.

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Bankingnews: TOP BANCI- Cum au evoluat retelele teritoriale in ultimii 5 ani. Ce banci au inchis cele mai multe agentii in perioada de criza

Procesul de restructurare a sistemului bancar din Romania a fost destul de vizibil in planul prezentei teritoriale in perioada 2009 2013, ani marcati de criza financiara, cand aproape toate bancile ce au facut obiectul analizei noastre si-au diminuat numarul de agentii, scrie Cornel Dinu pe site-ul bankingnews. ro. Excluzand CEC Bank, cea mai veche banca romaneasca care a inchis un numar impresionant de agentii 260) cu precadere in mediul rural, Bancpost este institutie de credit care a renuntat la cele mai multe sucursale, in conditiile in care numarul de agentii s-a redus cu aproape 80 de unitati, de la 286 in 2009 la 207 la finalul anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )