Libnet.ro
UNICEF

14:00

Grecia organizeaza o tombola a bonurilor fiscale pentru combaterea evaziunii: Premiile constau in masini de lux

B1 B1,
Grecia organizeaza o tombola a bonurilor fiscale pentru combaterea evaziunii: Premiile constau in masini de lux

Grecia va organiza o tombola la care populatia va putea participa cu bonurile fiscale primite pentru cumparaturi, premiile urmand sa includa mai multe masini de lux, printre care zece , precum si mai. continuă pe B1

Grecia va acorda masini de lux printr-o tombola a bonurilor fiscale. Programul autoritatilor de la Atena are ca scop combaterea evaziunii

Statul elen va organiza o tombola la care populatia poate participa cu bonurile fiscale primite pentru cumparaturi, premiile urmand sa includa mai multe masini de lux, printre care zece , precum si mai.

Grecia va acorda masini de lux printr-o tombola a bonurilor fiscale

Grecia va organiza o tombola la care populatia poate participa cu bonurile fiscale primite pentru cumparaturi, putand castiga masini de lux, printre care 10 si mai multe modele Lamborghini, Porsche, Jaguar si Mercedes, potrivit Greek Reporter.

Poate fi eficienta in Romania o tombola a Fiscului?

Grecia va acorda masini de lux printr-o tombola a bonurilor fiscale, pentru a combate evaziunea. Slovacia, Taiwan si Portugalia au deja programe similare. Va creste gradul de colectare in Romania daca Fiscul autohton si-ar tenta la fel clientii? Analistii chestionati de noi sunt sceptici.

Masini de lux oferite de statul elen pentru a combate evaziunea

Statul elen vrea sa combata evaziunea oferind la tombola bonurilor fiscale, primite pentru cumparaturi, masini de lux, printre care zece , precum si mai multe modele Lamborghini, Porsche, Jaguar si Mercedes.

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci elvetieni pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala, potrivit Mediafax.

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )