Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia, pentru al doilea an consecutiv in topul vacantelor de vara 2015 la Targul de Turism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia, pentru al doilea an consecutiv in topul vacantelor de vara 2015 la Targul de Turism

Grecia a fost destinatia cea mai vanduta la Targul de Turism, aproape 60% dintre pachetele cumparate vizand insulele elene, vanzarile inregistrate in perioada targului crescand cu aproape 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

ORA DE VARA 2015. Cand se da ceasul inapoi

Romania va trece, la sfarsitul saptamanii viitoare, in noaptea de sambata spre duminica, la ora de vara. Astfel, ora trei va deveni ora patru, iar ziua va avea doar 23 de ore.

Da REFRESH garderobei tale: Alege NISSA PRIMAVARA-VARA 2015

Cuvintele cheie pentru colectia NISSA sunt: COMFORT, NATURA, FEMINITATE, ROMANTA, GRAFIC, MODERN, CONTEMPORAN, CLASIC- CHIC, INSPIRANT, DETALII, INCREDERE, INDRAZNEALA. Colectia NISSA primavara-vara 2015 este creata.

Roca a prezentat Noi orizonturi pentru spatiul baii, la ISH Frankfurt 2015

Roca a ramas fidela motivatiilor sale bazate pe inovatie, design, performanta si durabilitate si a pastrat aceste concepte in noile solutii pentru spatiul baii prezentate la ISH, cel mai important targ international in industria spatiilor de baie. Noua colectie Inspira ofera versatilitate, eficienta si performanta intr-o gama de produse care acopera toate nevoile dintr-o baie. Colectia include cele mai relevante trei forme in designul de baie: rotund, rotunjit si patrat, perfect compatibile intre ele. Roca Smart Toilets:reprezinta o solutie avangardista de dus si toaleta integrate care ofera o experienta unica de bunastare, folosind tehnologii usor de utilizat si de mici dimensiuni, cu functii inteligente si complet personalizabile pentru confortul zilnic. Inspirata de cele mai stilate si elegante tendintele de design interior, Roca a prezentat noua serie exclusiva de placi ceramice Traveller si October, care reproduc pietre naturale, si Borneo si Botania, ce urmaresc eleganta naturala a lemnului. Ambele colectii aduc un nivel inalt de calitate potrivit atat pentru utilizarea in interior, cat si in exterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )