Libnet.ro
UNICEF

14:30

Grecia - Romania, din preliminariile Euro 2016, transmis pe un ecran gigant la Arena Nationala

România Liberă România Liberă,
Grecia - Romania, din preliminariile Euro 2016, transmis pe un ecran gigant la Arena Nationala

Partida Grecia - Romania, primul meci al tricolorilor din preliminariile Euro 2016, va putea fi vazut de fanii nationalei pe un ecran gigantic, la Arena Nationala din Bucuresti. Partida, programata pentru 7 septembrie, ora 21. 45, se va disputa la Atena. continuă pe România Liberă

Lotul Romaniei pentru partida cu Grecia, din preliminariile Euro 2016

Selectionerul Victor Piturca a definitivat lotul Romaniei pentru partida cu Grecia, disputata pe 7 septembrie, la Atena, in cadrul preliminariilor Euro 2016. Din lotul final de 23 de jucatori lipsesc nume precum Alexandru Bourceanu sau Adrian Mutu.

Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

Victor Piturca nu va conta pe fotbalistii Florin Gardos si Alexandru Bourceanu pentru meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European de peste doi ani.

Grecia - Romania se va transmite pe un ecran urias la Stadionul National

Meciul Grecia - Romania, primul al echipei nationale din campania de calificare pentru EURO 2016, va fi transmis in direct pe 7 septembrie pe Stadionul National din Bucuresti, proiectat pe un ecran urias.

Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori.

CONFERINTA Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori. Declaratiile vor fi disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 12.

Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro: Sub 1% sanse sa plec la o echipa din Golf

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei a sustinut, luni, o conferinta de presa, in cadrul careia a vorbit despre lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori.

Scapam de Piturca? Pleaca dupa meciul cu Grecia

Victor Piturca este anuntat aproape plecat de la echipa nationala. Evenimentul s-ar putea produce dupa meciul Romaniei cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

Gardos si Bourceanu in afara lotului pentru meciul cu Grecia

Selectionerul Victor Piturca a decis sa-i lase in afara lotului echipei nationale pe fundasul Florin Gardos si mijlocasul Alexandru Bourceanu in vederea apropiatului meci cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

9 zile pana la meciul cu Grecia: Piturca a definitivat lista stranierilor. La cine a renuntat si care sunt motivele

Romania va debuta in preliminariile Euro 2016, in deplasare, la Atena, la 7 septembrie ora 21. Din pacate, problemele medicale ii dau mari batai de cap selectionerului.

Piturca a anuntat lotul complet pentru meciul cu Grecia

Selectionerul Victor Piturca a anuntat la finalul etapei a 6-a din Liga 1lotul complet pentru meciul echipei nationale cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )