Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia a transmis catre Eurogrup un nou plan de reforme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia a transmis catre Eurogrup un nou plan de reforme

Atena isi asuma obligatia sa adopte aproape toate masurile propuse de creditori la 26 iunie * Parlamentul va dezbate astazi asupra acestui plan de reforme * Guvernul elen nu a emis un comunicat oficial privind reformele ------------- *ACTUALIZARE 11:06 Joseph Stiglitz, in publicatia Time: SUA trebuie sa salveze Grecia in timp ce epopeea greceasca continua, multi s-au minunat de tupeul Germaniei. Aceasta a primit, in termeni reali, unul dintre cele mai mari bail-out-uri si reduceri a datoriei din istorie si, totodata, un ajutor neconditionat din partea SUA, sub forma Planului Marshall. insa refuza sa discute reducerea de datorie, a scris, intr-un editorial in publicatia Time, Joseph Stiglitz, fostul economist-sef al Bancii Mondiale si fost membru si presedinte al Consiliului prezidential american de Consilieri Economici. ------------- *ACTUALIZARE 08:10 Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogrup, a primit un nou plan de reforme din partea Guvernului grec, care contine taieri bugetare si cresteri ale taxelor in valoare de 13 miliarde de euro, mai mult cu 4 miliarde de euro fata de propunerile creditorilor respinse duminica de populatie. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia a transmis Eurogrupului un nou plan de reforme; propune cresteri de TVA si reforme in sistemul de pensii

Grecia a transmis aseara catre Eurogrup un nou plan de reforme si spera sa convinga cu acestea finantatorii internationali sa accepte un plan de salvare pentru economia aflata in default si restructurarea datoriei de peste 320 miliarde euro. Planul de.

Grecia a transmis Eurogrupului un nou plan de reforme

ACTUALIZARE 08:10 Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogrupului, a primit un nou plan de reforme din partea Guvernului grec, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata

Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata, au anuntat surse europene la finalul summitului liderilor din zona euro desfasurat marti seara la Bruxelles, relateaza Le Monde in pagina electronica, arata Mediafax.

Grecia trebuie sa pregateasca un nou plan de reforme pana vineri dimineata

Grecia trebuie sa intocmeasca un plan de reforme pana vineri dimineata, au anuntat surse participante la summitul liderilor din zona euro, informeaza Reuters. Guvernul de la Atena trebuie sa-si prezinte.

Un nou plan de reforme propus de Grecia a fost transmis Eurogrupului

Guvernul Greciei i-a trimis joi seara un nou plan de reforme presedintelui Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat purtatorul sau de cuvant al oficialului european pe Twitter. Noile propuneri grecesti au fost.

Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata

Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata, au anuntat surse europene la finalul summitului liderilor din zona euro desfasurat marti seara la Bruxelles, relateaza Le Monde in pagina electronica.

Pas urias spre evitarea Grexitului: Atena a trimis Eurogrup un pachet dur de reforme si reduceri de cheltuieli, in incercarea de a obtine un nou acord de asistenta financiara

Presedintele Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a primit, joi seara , in termenul promis, noul planul de reforme al Greciei, in speranta obtinerii unui al treilea program de asistenta financiara si de a ramane in zona euro, anunta AFP. Presa britanicasustine ca planul de austeritate ar fi cel mai dur din ultimii ani, iar ironia ar putea face ca populistul Alexis Tsipras sa isi puna semnatura pe cele mai dure masuri de austeritate impuse in ultimii ani in aceasta tara. Guvernul Greciei a trimis catre Eurogrup un pachet foarte dur de reforme si reduceri de cheltuieli in valoare de 13 miliarde de euro, in incercarea de a evita Grexitul si de a obtine un nou acord de salvare la reuniunea de duminica a liderilor Uniunii Europene, scrieThe Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )