Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gregorian Bivolaru a fost prins de Politia Romana

Antena3 Antena3,
Gregorian Bivolaru a fost prins de Politia Romana

Gregorian Bivolaru a fost prins de Politia Romana. continuă pe Antena3

Gregorian Bivolaru a fost prins de Politia Romana

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, urmarit prin Interpol, a fost arestat vineri in Franta, transmit televiziunile de stiri.

UPDATE. Gregorian Bivolaru a fost prins de Politia Romana

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, urmarit prin Interpol, a fost arestat, vineri, in Franta. Gregorian Bivolaru a fost arestat, vineri, in Franta, la trei ani de la momentul in care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmarire internationala pe numele sau.

Guru Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta

Gregorian Bivolaru a fost prins de politie in Franta. El a fost dat in urmarire internationala dupa ce in 2013 a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor.

Gregorian Bivolaru a fost arestat in Franta, liderul MISA era urmarit prin Interpol

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, urmarit prin Interpol, a fost arestat, astazi, in Franta.

Romeo Beja, condamnat in dosarul Mineriadei din 1999, a fost prins. Fostul lider al minerilor era dat in urmarire internationala de 11 ani

Romeo Beja, fost lider al minerilor si fost locotenent al lui Miron Cozma, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul Mineriadei din 1999, a fost prins miercuri de politisti si va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Romeo Beja, care a fugit din tara si a fost dat in urmarire internationala dupa condamnarea din anul 2005, a fost prins chiar la Curtea de Apel Bucuresti, unde se prezentase la un termen intr-o alta cauza, anunta Agerpres, citand surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )