Libnet.ro
UNICEF

00:08

Greii fotbalului afla luni sentinta in Dosarul Transferurilor: Procurorii cer pedepse cuprinse intre 4 si 8 ani de inchisoare cu executare

B1 B1,
Greii fotbalului afla luni sentinta in Dosarul Transferurilor: Procurorii cer pedepse cuprinse intre 4 si 8 ani de inchisoare cu executare

Este o zi dificila pentru greii fotbalului care vor afla luni care sunt sentintele in Dosarul Transferurilor. Procurorii cer ani grei de inchisoare pentru Cristian Borcea, fratii Becali, George Copos, Jean. continuă pe B1

Greii fotbalului scapa de inchisoare: DOSARUL TRANSFERURILOR, RETRIMIS la Curtea de Apel ...

UPDATE 12:59 - Dosarul transferurilor a fost retrimis la Curtea de Apel Bucuresti, a decis, luni, Completul de 3 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Practic, dosarul o ia de la capat. _ _ _ _ UPDATE 12:39 - Surse de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au declarat pentru Romania libera ca nu a fost stabilita ora la care ar trebui asteptat verdictul in Dosarul transferurilor. _ _ _ _ Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) da, luni, o decizie definitiva .

Instanta suprema anunta luni sentintele in dosarul transferurilor din fotbal siin dosarul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali si Ministerul Apararii

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) va anunta luni sentinta definitiva in dosarul privind transferurile de jucatori in care opt oameni de fotbal sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani. De asemenea, un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta luni in dosarul schimbului de terenuri dintre omul de afaceri George Becali si Ministerul Apararii Nationale, transmite Agerpres.

Verdictul final in DOSARUL TRANSFERURILOR: Greii fotbalului afla daca ajung la inchisoare.

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) da, luni, o decizie definitiva in Dosarul transferurilor, in care instanta inferioara, Curtea de Apel Bucuresti, i-a condamnat la inchisoare cu executare sau cu suspendare. Instanta suprema a incheiat, vineri seara, dezbaterile in Dosarul transferurilor si a anuntat ca va da un verdict final in data de 20 mai. Asadar, cei opt greu ai fotbalului acuzati in Dosarul transferurilor - Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, .

Reactiile din fotbal dupa ce sentinta din Dosarul Transferurilor intarzie

Luni, la pranz, judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca Dosarul Transferurilor sa se rejudece la Curtea de Apel Bucuresti, lucru cerut de avocati din cauza lipsei unei expertize.

Reactii din fotbal dupa ce s-a decis rejudecarea in Dosarul Transferurilor

Luni, la pranz, judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca Dosarul Transferurilor sa se rejudece la Curtea de Apel Bucuresti, lucru cerut de avocati din cauza lipsei unei expertize.

ULTIMA ORA Dosarul transferurilor din fotbal este trimis spre rejudecare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) urmeaza sa pronunte luni sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor in care opt dintre cei mai mari oameni din fotbalul romanesc - George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Mihai Stoica, Victor si Ioan Becali - au fost condamnati de catre Curtea de Apel Bucuresti la un total de 40 de ani de inchisoare o parte cu suspendare) si la plata unor daune de peste 10 milioane de dolari. La ultimul termen - vineri, 17 mai - ICCJ a incheiat dezbaterile din dosar, inculpatii s-au declarat nevinovati, iar procurorii DNA au cerut marirea pedepselor acordate la Curtea de Apel. Ora 12:56: ICCJ urmeaza sa anunte sentinta. Ora 11. 14: In jurul Inaltei Curti sint citeva zeci de jandarmi, adusi pentru momentul in care vor aparea suporterii Rapidului, suparati pe George CoposOra 10. 25: Judecatorii inca delibereaza.

ICCJ va anunta luni sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor

Cei opt oameni de fotbal acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul Transferurilor vor afla luni sentinta finala a instantei supreme. Completul de trei judecatori au decis amanarea.

Ziua decisiva in Dosarul transferurilor din fotbal: Inalta Curte anunta decizia finala

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) urmeaza sa pronunte luni sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor in care opt dintre cei mai mari oameni din fotbalul romanesc - George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Mihai Stoica, Victor si Ioan Becali - au fost condamnati de catre Curtea de Apel Bucuresti la un total de 40 de ani de inchisoare o parte cu suspendare) si la plata unor daune de peste 10 milioane de dolari. La ultimul termen - vineri, 17 mai - ICCJ a incheiat dezbaterile din dosar, inculpatii s-au declarat nevinovati, iar procurorii DNA au cerut marirea pedepselor acordate la Curtea de Apel.

Borcea, dupa sentinta in dosarul transferurilor: Noi suntem gladiatorii care trebuie ...

Fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, cu privire la decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a retrimite dosarul transferurilor spre rejudecata la Curtea de Apel Bucuresti, ca a primit sentinta increzator. Am avut incredere, daca nu ai incredere in ICCJ, in cine sa ai, a afirmat Cristi Borcea. El a explicat ca din punctul sau de vedere, pana acum a reusit sa isi dovedeasca nevinovatia atat cu documente, cat si prin declaratiile martorilor. Noi .

LIVE Dosarul Transferurilor Dosarul se trimite la Curtea de Apel spre rejudecare!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni ca Dosarul Transferurilor sa ajunga inapoi la Curtea de Apel, pentru a se reface procedura corect la aceasta instanta. Dupa rezolvarea problemelor de procedura Dosarul la reveni la ICCJ.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )